8ος χρόνος, ημέρα 2397η
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

Η αναφορά του αστυνομικού για το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Πολάκη

Η αναφορά του αστυνομικού για το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Πολάκη
Eurokinissi

Την αναφορά του αστυνομικού σχετικά με το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη στην ψαροταβέρνα στο Μοσχάτο, έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής Α΄ Πειραιώς της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόφορος Μπουτσικάκης.

«Τώρα θα πάρω τον Αρχηγό σας κ. Καραμαλάκη, να σβηστεί η κλήση και να δεις πού θα σε στείλω», κατέγραψε ο αστυνομικός στην αναφορά του για όσα του είπε ο Π. Πολάκης, την οποία επισυνάπτει σε ανάρτησή του στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ.

Επίσης, στην αναφορά του ο αστυνομικός γράφει μεταξύ άλλων: «Στις 11 το βράδυ της 14ης Ιανουαρίου στην ψαροταβέρνα 'Ψαρομεζές', διαπιστώθηκε ότι υπάλληλος δεν φορούσε μάσκα.

Την ώρα της σύνταξης της πράξης επιβολής προστίμου, καθήμενος πελάτης ο οποίος τυγχάνει και βουλευτής εν ενεργεία της Ελληνικής Βουλής κύριος ΠΟΛΑΚΗΣ Παύλος (τον οποίο αναγνώρισα λόγω της ιδιότητάς του, καθώς και ότι η Υπηρεσία μου έχει αναλάβει τη φρούρηση της οικίας του) μας προσέγγισε και μας δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά να σταματήσουμε τον έλεγχο και την επιβολή προστίμου και να αποχωρήσουμε. Άμεσα του εξηγήθηκε ότι κάτι τέτοιο αντικρούεται στο αστυνομικό μας καθήκον και ότι ο έλεγχος θα συνεχιστεί».

«Ο Πολάκης απειλεί αστυνομικούς εν ώρα υπηρεσίας! "Τώρα θα πάρω τον Αρχηγό σας κ. Καραμαλάκη, να σβηστεί η κλήση και να δεις πού θα σε στείλω". Μετά τις απόψεις του για τη δικαιοσύνη, το alter ego του Α. Τσίπρα ξαναχτυπά εναντίον αστυνομικών, οι οποίοι απλά έκαναν τη δουλειά τους!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο βουλευτής της ΝΔ.

Διαβάστε ακόμα:

Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;