H Ferrari αποκαλύφθηκε και είναι... διαφορετική

H Ferrari αποκαλύφθηκε και είναι... διαφορετική

Για καιρό οι... ψίθυροι που έβγαιναν από το Μαρανέλο έλεγαν πως αυτή την σεζόν η Ferrari θα είναι πιο... κόκκινη, αλλά δεν θα είναι και μόνο κόκκινη. Τέτοιες φήμες είχαν αυξήσει την προσμονή για την παρουσίαση του μονοθέσιου SF21 με το οποίο η σκουντερία θα τρέξει αυτή την σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, όπου ουσιαστικά θέλει να κάνει μια επανεκκίνηση.

Ηταν αλήθεια! Οντως είναι κάπως πιο κόκκινη γενικά, ενώ στο πίσω μέρος γίνεται ακόμη πιο σκούρο σχεδόν πορφυρό, ενώ υπάρχουν και πράσινες λεπτομέρειες. Η ιταλική ομάδα παρουσίασε το νέο αυτοκίνητο που θα έχουν στη διάθεσή τους ο Σαρλ Λεκλέρκ και ο Κάρλος Σάινθ ώστε να βάλουν τις βάσεις για την επιστροφή στη διεκδίκηση του τίτλου – κάτι το οποίο δεν αναμένεται να γίνει αυτή την σεζόν, αλλά αρχής γενομένης από το 2022 όταν θα γίνουν περισσότερες αλλαγές. Αν η Ferrari καταφέρει να πάρει την 3η θέση πίσω από τη Mercedes και τη Red Bull, ίσως και να θεωρηθεί μεγάλη επιτυχία. Σίγουρα, θα είναι βελτίωση από την 6η θέση της περασμένης σεζόν.

«Είμαι έτοιμος για τη νέα σεζόν», υποστήριξε ο Λεκλέρκ, που αυτή την σεζόν καλείται να δείξει πως μπορεί να γίνει ο ηγέτης που έχει φανταστεί η σκουντερία. Την Πέμπτη (11/3), ο Μονεγάσκος και ο Σάινθ θα μπουν για πρώτη φορά στην πίστα, αλλά μόνο για δέκα γύρους ώστε να γυριστούν διάφορα προωθητικά βίντεο, ενώ από την επομένη και μέχρι τις 14 του μήνα θα γίνουν τα επίσημα δοκιμαστικά στο Μπαχρέιν όπου βρίσκεται ήδη η ομάδα για να συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει του πρώτου Grand Prix της χρονιάς στις 28 Μαρτίου στην ίδια χώρα.