Γιατρός στο Ασκληπείο Βούλας έκανε εικονικούς εμβολιασμούς σε αρνητές!

Γιατρός στο Ασκληπείο Βούλας έκανε εικονικούς εμβολιασμούς σε αρνητές!

Σοβαρή υπόθεση εικονικών εμβολιασμών στο Ασκληπείο Βούλας διερευνά η αστυνομία. «Πρωταγωνιστής» ένας 50χρονος ειδικευόμενος ορθοπεδικός, ο οποίος φέρεται να ήταν σε συνεννόηση με ασθενείς για εικονικούς εμβολιασμούς.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 4 Ιουλίου, όταν - σύμφωνα με την καταγγελία- την ώρα που νοσηλεύτρια ετοιμαζόταν να χορηγήσει τη δόση σε πολίτη, εμφανίσθηκε ο γιατρός και προσφέρθηκε να κάνει εκείνος το εμβόλιο.

Σύμφωνα με την ίδια η σύριγγα με τη δόση πετάχτηκε στα σκουπίδια. Η νοσοκόμα αντέδρασε με συνέπεια να διακοπεί η διαδικασία, ενώ ο γιατρός πήρε μαζί του άλλες τέσσερις δόσεις εμβολίου και εξαφανίστηκε. Εν συνεχεία η υγειονομική υπάλληλος ειδοποίησε τη διοίκηση του νοσοκομείου ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία. 

Όπως προέκυψε από την έρευνα, είχαν προγραμματιστεί ακόμη τέσσερα ραντεβού για εμβολιασμό και εικάζεται ότι ο γιατρός είχε σχεδιάσει τους εικονικούς εμβολιασμούς, με αρνητές του εμβολίου, προκειμένου να χορηγηθούν στα άτομα αυτά πλαστά πιστοποιητικά, 

Η αστυνομία έκανε προσπάθεια στο πλαίσιο του αυτοφώρου να εντοπίσει τον γιατρό χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα και σύμφωνα με το ΣΚΑΙ το γεγονός επιβεβαιώνει και ο διοικητής του νοσοκομείου Αιμίλιος Βουγιουκλάκης που θα βγάλει σε λίγο ανακοίνωση.