Φιλελεύθερος: Σύνδεσμος ο Αρτεμίου

Φιλελεύθερος: Σύνδεσμος ο Αρτεμίου

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Σύνδεσμος ο Αρτεμίου - Μέσω Λονδίνου στην Αθήνα τα "αμαρτωλά" 3 εκατ. ευρώ - Τα εκατομμύρια της CCC, τα... βοσκοτόπια και η Βενεζουέλα στο ίδιο κύκλωμα», κυκλοφορεί αυτό το Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουλίου η εφημερίδα Φιλελεύθερος. 

* Για ένα πολυδαίδαλο σύστημα που κρύβει ακόμη πολλές εκπλήξεις μιλούν οι γνωρίζοντες τις διαδρομές ύποπτων εμβασμάτων υπό την καθοδήγηση στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Τα όσα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής είναι ελάχιστα σε σχέση με το εύρος της υπόθεσης που αναμένεται να ξεκαθαριστεί μόλις αναλάβουν δράση οι αρμόδιες αρχές που συλλέγουν στοιχεία και από το εξωτερικό. Συνδετικός κρίκος στην αλυσίδα φαίνεται πως είναι ο δικηγόρος Αρτέμης Αρτεμίου.

Διαβάστε ακόμη για το ίδιο θέμα:

- Ο άμωμος Τσίπρας και η Λερναία Ύδρα

Ο πρώην πρωθυπουργός κατά πάγια τακτική υποχρέωσε όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να σηκώσουν το φορτίο των καταγγελιών εναντίον ανθρώπων από τον στενό κύκλο των συνεργατών του, προκειμένου να μη γίνει συζήτηση επί της ουσίας με επιχείρημα το αλήστου μνήμης «ηθικό πλεονέκτημα»

- Μήνυμα Μητσοτάκη σε Τσίπρα: «Θα ερωτηθείτε και θα δώσετε εξηγήσεις...»

Η υπόθεση Παππά δεν πρόκειται να κλείσει, ούτε να ξεχαστεί για την κυβερνητική παράταξη

Διαβάστε ακόμη:

- Φωτιές στο ΚΙΝΑΛ: Ο Γιώργος είναι πάλι αλλού για αλλού..

Για τους παροικούντες τη Χαριλάου Τρικούπη, η διαφοροποίηση του Παπανδρέου από την επίσημη γραμμή του κόμματος ήταν θέμα χρόνου, ωστόσο αποκτά ιδιαίτερη σημασία τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τη Γεννηματά να κλιμακώνει την επίθεσή της εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα προσωπικά και τα σκάνδαλα για «μαγαζιά» να καταρρακώνουν το λεγόμενο ηθικό πλεονέκτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

- Δεν βλέπει Ευρώπη αν δεν αλλάξει χαβά

Τα τερτίπια του Ερντογάν έχουν κουράσει την Ε.Ε. Χωρίς αποκλιμάκωση της έντασης από την πλευρά της Άγκυρας δεν υπάρχει χώρος για επανεκκίνηση διμερούς διαλόγου για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών είναι το μήνυμα της Αθήνας προς τις Βρυξέλλες. «Δεν αφήνουμε τον Ερντογάν να μας εκβιάσει. Και αυτό δεν είναι εθνικό θέμα, είναι ευρωπαϊκό!» δήλωσε ο Μ. Βέμπερ.

- Πρώτη αιτία θανάτου παγκοσμίως ο κορονοϊός

Κίτρινος συναγερμός και στο Μαξίμου που αποφασίζει μέτρα. Με περισσότερα από μισό εκατομμύριο θύματα παγκοσμίως, ήδη αποτελεί μία από τις πρώτες αιτίες θανάτου για τη χρονιά που διανύουμε, με τους ερευνητές του ΜΙΤ να μιλούν για σχεδόν 3 φορές περισσότερους νεκρούς μέχρι την επόμενη άνοιξη. Και αυτό είναι το «αισιόδοξο» σενάριο.

- Κάτι τρέχει στη Γλυφάδα...

Αλλάζει όψη το παραλιακό μέτωπο. Από Σεπτέμβριο τα έργα. «Νομίζω τελικά θα φτιάξουμε μια από τις πιο όμορφες και φιλικές παραλίες στην Ελλάδα» λέει ο δήμαρχος της πόλης για το σχέδιο ανάπλασης της παράκτιας ζώνης που τίθεται σε εφαρμογή από το φθινόπωρο και περιλαμβάνει πεζόδρομους, ποδηλατόδρομο, χώρους άθλησης και αναψυχής και πολύ πράσινο.

- Ο Μακρόν επιμένει μεταρρυθμιστικά

Η Γαλλία άλλαξε Πρωθυπουργό, όχι πολιτική.

- Αλλάζει κάτι στην Ευρωπαϊκή Ένωση;

Δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία που τα αλλάζει. Είναι και αυτά που αλλάζουν στη συνείδηση πολιτών και ηγετών. Γράφει ο Γιώργος Σεφερτζής.

- Νord Stream 2: Ο αγωγός που χωρίζει ΗΠΑ και Γερμανία

Η Ουάσινγκτον, απειλώντας με βαριές κυρώσεις, έχει καταφέρει να μπλοκάρει την κατασκευή του επίμαχου αγωγού, παρότι απομένουν μόνο λίγα χιλιόμετρα για την ολοκλήρωσή του. Η τελική απόφαση του Βερολίνου θα είναι καθαρά πολιτική.

- Οι «Καρντάσιανς» πάνε Ουάσινγκτον;

Διαφημιστικό πυροτέχνημα ή υποψηφιότητα που αλλάζει τα δεδομένα η δήλωση του ράπερ Κάνιε Γουέστ ότι θέλει να διαδεχθεί τον Τραμπ, τον οποίο μέχρι πρότινος υποστήριζε;

- Ίντερνετ από το Διάστημα... α λα ελληνικά!

Στην επόμενη γενιά τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών που θα έχει ως «βάση» το Διάστημα εισέρχεται η χώρα μας καθώς, όπως ανακοίνωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος, ο πρώτος επίγειος σταθμός του ευρωπαϊκού προγράμματος «fibre in the sky» θα κατασκευαστεί σε ελληνικό έδαφος.

- Τα κύτταρα που έκρυβαν το μυστικό της αιώνιας γνώσης

Μπορεί να μην καταφέραμε να κερδίσουμε την αθανασία, αλλά μπορούμε να φέρουμε μια σταγόνα «νιότης» στα γηρατειά μας. Ο αριθμός ηωσινόφιλων κυττάρων στο λίπος της κοιλιάς επηρεάζει την ταχύτητα με την οποία γερνάει ένας οργανισμός, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Βέρνης.

- Τετ α τετ με την "dream team"

Takis, Κουνέλλης, Στάμος, Σαμαράς και άλλοι Έλληνες καλλιτέχνες που διέπρεψαν στο εξωτερικό δίνουν ραντεβού στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Χώρα της Άνδρου.

- Συνέντευξη Κωνσταντία Σωτηρίου: Θέλω να σπάζω την πράσινη γραμμή με τα βιβλία μου

Η Κύπρια συγγραφέας μιλάει για τη γκρίζα ζώνη της αγωνίας, την «Πικρία χώρα» με την οποία ολοκλήρωσε την τριλογία της, τον επώδυνο ρόλο των γυναικών στους πολέμους και το «χρέος» της λογοτεχνίας να παρηγορεί.

- Οι τελικοί: Βιβλίο με μαύρες σελίδες

Ο ΠΑΟΚ συμπεριφέρεται σαν να έχει χάσει τη 2η θέση και ψάχνει μέλλον. Η ΑΕΚ συνεχίζει με ψυχολογία φαβορί.

- Επιχείρηση «τρεμπλ» για τον Λεβαντόβσκι

Ο Πολωνός θέλει να γίνει ο πρώτος στράικερ που θα κατακτήσει το βραβείο του καλύτερου παίκτη στον κόσμο έπειτα από 16 χρόνια.