Φιλελεύθερος: Ισχυρή κυβέρνηση με καθαρή εντολή

Φιλελεύθερος: Ισχυρή κυβέρνηση με καθαρή εντολή

Με τίτλο κεντρικού θέματος “Ισχυρή κυβέρνηση με καθαρή εντολή” κυκλοφορεί σήμερα ο Φιλελεύθερος. Καθοριστική για την πολιτική σταθερότητα η συμμετοχή στις κάλπες της 7ης Ιουλίου.

Το σχέδιό του για τη σύνθεση μιας υπερκομματικής κυβέρνησης και τις άμεσες προτεραιότητες στην οικονομία με την μείωση των φόρων και την αλλαγή του ποινικού κώδικα για να μην αδειάσουν οι φυλακές από ποινικούς ανέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Γιάννη Πρετεντέρη στον ραδιοσταθμό Θέμα FM.

f

-«Θα συνεχίσουμε τις έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο»

Επιμένει να προκαλεί ο Ερντογάν. Νέα NAVTEX για άσκηση με πραγματικά πυρά εντός της Κυπριακής ΑΟΖ εξέδωσε η Αγκυρα! Υποτιμητικά σχόλια από τον πρόεδρο της Τουρκίας για τον Τσίπρα, ο οποίος απάντησε ότι έχει «στο πλευρό του όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε.»

- Ν.Δ: Η Τουρκία θα βρει απέναντί της ενωμένο τον Ελληνισμό

-Ευ. Βενιζέλος: “Πρέπει να υπάρχει σαφής κυβερνητική λύση”

Το πρόβλημα της κυβερνητικής σταθερότητας είναι πολύ σημαντικό, καθώς επηρεάζει την οικονομία και τη λειτουργία των θεσμών» ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε παρέμβασή του.

-ΚΙΝΑΛ: Ψήφος ανοχής σε κυβέρνηση Ν. Δ

Η Φώφη Γεννηματά άλλαξε τη θέση που ζημίωσε εκλογικά τη γραμμή της παράταξης

-Γ. Κουτσομύτης: Τα ήξεις αφήξεις του ΚΙΝΑΛ φέρνουν αυτοδυναμία στη Ν.Δ.

Μέσα σε περίπου τρεις μήνες άλλαξε τέσσερις διαφορετικές στρατηγικές για τη διακυβέρνηση της χώρας

-Συνέντευξη Θάνος Πλεύρης: «Χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει ελευθερία»

«Η ασφάλεια βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτεραιότητες της Ν.Δ. για την επόμενη ημέρα» υπογραμμίζει ο υποψήφιος βουλευτής της Α'' Αθηνών.

-“Μεγάλη αναταραχή, υπέροχη κατάσταση” στις φυλακές Κορυδαλλού

Μαχαιρώματα στις φυλακές, «αναταραχή» για το υπουργείο. Νέα συμπλοκή ήρθε χθες να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο βίας με θανάτους, αυτοκτονίες, απειλές και εκβιασμούς

-Τα βρέφη του “Μητέρα” χάνουν τη στέγη τους

Την περασμένη εβδομάδα το κέντρο Υποδοχής Βρεφών του «Μητέρα» στο Ιλιον, το οποίο φιλοξενούσε 8 μωρά, από 1 έως 5 μηνών, χρειάστηκε να αναστείλει τη λειτουργία του, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση λόγω έλλειψης προσωπικού.

-Ιράν-Τουρκία-Ρωσία : To αμαρτωλό τρίγωνο της διεθνούς αναταραχής

Φόβοι για ανεξέλεγκτη κλιμάκωση στον Περσικό. Η Τεχεράνη αντέδρασε σφοδρά στις κυρώσεις εις βάρος του ανώτατου θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, ενώ η Μόσχα έσπευσε να τη στηρίξει για μια ακόμη φορά, διαβλέποντας ότι οι Αμερικανοί σφίγγουν τον κλοιό γύρω από τους συμμάχους της

-Μπόρις Τζόνσον: Ο καβγάς «ράγισε» το κρύσταλλο ασφαλείας

Το φαβορί στη μάχη για την ηγεσία του βρετανικού Συντηρητικού Κόμματος και τον πρωθυπουργικό θώκο, παρά το γεγονός ότι είχε πάρει «απόσταση ασφαλείας» από την αρχή της προεκλογικής διαδικασίας για τη διαδοχή της Μέι, αναγκάστηκε να μιλήσει μετά το επεισόδιο με τη σύντροφό του!

-Dead Can Dance: Διονυσιακή γιορτή στη σκιά της Ακρόπολης

Κομμάτια που δεν έχει παίρξει ποτέ ξανά ζωντανά στη σκηνή έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμα της συναυλίας του στο Ηρώδειο το θρυλικό δίδυμο των Μπρένταν Πέρι και Λίζα Τζέραρντ

-Ψηφοθηρία: 200 προσλήψεις με υποσχετικές στα Μουσεία

Σε ομηρία κρατά τις οικογένειες η κυβέρνηση με 200 υποσχετικές εργασίας στον χώρο της φύλαξης και της καθαριότητας αρχαιολογικών χώρων και μουσείων.

-Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ένα αστέρι που πατάει γερά στη γη

Το πρώτο που θυμήθηκε μόλις έπιασε στα χέρια του το αγαλματάκι του MVP ήταν τα λόγια του πατέρα του: “Πάντα να θέλεις περισσότερα, χωρίς να είσαι άπληστος!”  Εκείνο που εντυπωσιάζει περισσότερο κι από τα υπερκατορθώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι η ταπεινότητα μέσα στην οποία ζει κι έχει μάθει να προσεγγίζει τις τεράστιες επιτυχίες του.