Εξώδικο της Ενότητας κατά της ΓΣΕΕ

Εξώδικο της Ενότητας κατά της ΓΣΕΕ

Εξώδικο προς της ΓΣΕΕ απέστειλε το πρωί της Παρασκευής η ΕΝΟΤΗΤΑ καλώντας τη διοίκησή της να περιφρουρήσει άμεσα τη νομιμότητα των διαδικασιών εκτέλεσης του Συνεδρίου. 

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στο εξώδικο «περισσότεροι από 40 Σύνεδροι, που έχουμε τις απαραίτητες νομιμοποιήσεις συμμετοχής, χωρίς να μπορούμε να εισέλθουμε, μας έχει δε απαγορευτεί η προσέγγιση ακόμα και του χώρου της Γραμματείας για να λάβουμε τις κάρτες των αντιπροσώπων. Την ίδια στιγμή άλλοι σύνεδροι κυκλοφορούν φέροντας ταυτόχρονα 2 και 3 κάρτες αντιπροσώπων. Λόγω της κατάστασης αυτής δεν γνωρίζουμε καν τι συμβαίνει εντός του χώρου του Συνεδρίου με αποτέλεσμα να είναι προφανής η έλλειψη κάθε διαφάνειας και νομιμότητας».

Η ΕΝΟΤΗΤΑ καλεί τη διοίκηση της ΓΣΕΕ να περιφρουρήσει άμεσα την νομιμότητα των διαδικασιών εκτέλεσης του Συνεδρίου. Και καταλήγει «προβείτε έστω και την ύστατη στιγμή στην έναρξη των εργασιών σύμφωνα με το Καταστατικό άλλως θεωρούμε ότι τυχόν επιπλέον καθυστέρηση οδηγεί σε αδυναμία νομότυπης εκτέλεσης του Συνεδρίου και ως εκ τούτου πρέπει να ματαιωθεί άλλως να αναβληθεί η διεξαγωγή του. Ρητώς επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας»