Εξιτήριο για τον Τζόνσον - Δεν επιστρέφει άμεσα τα καθήκοντα του

Εξιτήριο για τον Τζόνσον - Δεν επιστρέφει άμεσα τα καθήκοντα του

Εξιτήριο από το νοσοκομείο St. Thomas, όπου νοσηλευόταν τις προηγούμενες μέρες πήρε ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, καθώς είχε νοσήσει από κορονοϊό.

Ωστόσο, η Ντάουνινγκ Στριτ ανακοίνωσε πως ο πρωθυπουργός δεν θα επιστρέψει αμέσως στα καθήκοντά του, καθώς θα αναρρώσει στην πρωθυπουργική εξοχική κατοικία στο Τσέκερς.

"Μετά από τη συμβουλή της ιατρικής του ομάδας, ο πρωθυπουργός δεν θα επιστρέψει αμέσως στην εργασία του. Θέλει να ευχαριστήσει το προσωπικό στο St Thomas για την υπέροχη φροντίδα που δέχτηκε" τονίζει η ανακοίνωση της Ντάουνινγκ Στριτ.

Η Κάρι Σίμοντς, η σύντροφος του Μπόρις Τζόνσον, δήλωσε ότι οι καιροί "ήταν πράγματι πολύ σκοτεινοί" καθώς ο πρωθυπουργός μαχόταν τον κορονoϊό την περασμένη εβδομάδα.

Μέσω Twitter είπε: "Υπήρξαν στιγμές την περασμένη εβδομάδα που ήταν πολύ σκοτεινές πράγματι. Η καρδιά μου είναι με όλους όσους βρίσκονται σε παρόμοιες καταστάσεις, ανησυχούν άρρωστοι για τους αγαπημένους τους. Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους έστειλαν τέτοια μηνύματα υποστήριξης. Σήμερα αισθάνομαι απίστευτα τυχερή".

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σε μήνυμά του ότι «θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί αλλιώς» η κατάσταση για τον ίδιο, όταν νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο προσβεβλημένος από την COVID-19, την προηγούμενη εβδομάδα.

«Είναι δύσκολο να βρω τις λέξεις για να εκφράσω όσα χρωστάω στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) για τη διάσωση της ζωής μου» είπε ο ίδιος σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα που ανάρτησε σήμερα στο Twitter, λίγο μετά τη δημοσιοποίησή του εξιτηρίου του.