Εύβοια: Νεκρός ο 69χρονος άνδρας που αγνοούνταν

Εύβοια: Νεκρός ο 69χρονος άνδρας που αγνοούνταν

Νεκρός βρέθηκε πριν από λίγο ο 69χρονος άνδρας που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Εύβοια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εντοπίστηκε από το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.

Όπως αναφέρει στο evima.gr η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων δυστυχώς ο 69χρονος βοσκός είναι νεκρός και εντοπίστηκε κοντά στο χωριό Τσακαίοι.

Αυτή την ώρα αναμένεται στο σημείο ο γιος του για την αναγνώριση.

Νωρίτερα βρέθηκαν κομμάτια του αυτοκινήτου του αγνοούμενου βοσκού στη Νότια Εύβοια. Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν η πόρτα και άλλα κομμάτια του αυτοκινήτου ανάμεσα στην περιοχή Τσακαίοι και Μεσοχώρια.

Ο άνδρας κάλεσε για βοήθεια λόγω των καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή την Πυροσβεστική βλέποντας ότι παρασύρεται από τα ορμητικά νερά. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άτυχος άνδρας επικοινώνησε το απόγευμα της Πέμπτης ζητώντας βοήθεια λέγοντας «κινδυνεύω, με παρασέρνουν τα νερά» και από εκεί και μετά έκλεισε η γραμμή του τηλεφώνου του.

Σημειώνεται ότι η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε λίγο μετά τις 10 χθες το βράδυ ότι ένα άτομο παρασύρθηκε με το αυτοκίνητο του όταν επιχείρησε να διασχίσει το πλημμυρισμένο ρέμα. Από τις έρευνες που ακολούθησαν εντοπίστηκαν τμήματα του αυτοκινήτου και σήμερα βρέθηκε νεκρός ο 69χρονος.