Επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε

Επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε

Επίθεση  στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε από τον Ρουβίκωνα, μέλη του οποίου έγραψαν απειλητικά συνθήματα στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει o γνωστός δημοσιογράφος, και έριξαν προκηρύξεις με υβριστικά συνθήματα κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. «Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν τρομοκρατούν κανέναν» αναφέρει με ανακοίνωσή της η ΝΔ που καταδίκασε την επίθεση.

Λίγο μετά την επίθεση στο σπίτι του Α. Πορτοσάλτε στα Βριλήσσια, ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για το «χτύπημα» με κείμενό του σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ με ανάρτησή του, η οποία συνοδεύεται και από φωτογραφίες των συνθημάτων που γράφτηκαν στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία μένει, έγραψε: «Τα φασιστικά τάγματα εφόδου του Ρουβίκωνα σε τρομοκρατική επιδρομή απόψε στην είσοδο της πολυκατοικίας μου. Η Δημοκρατία σε κίνδυνο...».

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία καταδίκασε την επίθεση αναφέροντας: «Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου 'Αρη Πορτοσάλτε. Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν τρομοκρατούν κανέναν. Συνεχίζουμε με σχέδιο, επιμονή και αποφασιστικότητα τη μάχη κατά της ανομίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας καταδίκασε την επίθεση μέσω του λογαριασμού του στο Twitter: «Η φασιστική επίθεση στο σπίτι του @ArisPortosalte είναι επίθεση σε όλα όσα θέλουμε να προστατεύσουμε», έγραψε στο λογαριασμό του στο ο Στέλιος Πέτσας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Είναι επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης. Είναι επίθεση στη Δημοκρατία. Καταδικάζουμε τις επιθέσεις αυτές. Όλοι;».