Επίθεση Πρωτούλη κατά Τζήμερου στο περιφερειακό συμβούλιο

Επίθεση Πρωτούλη κατά Τζήμερου στο περιφερειακό συμβούλιο

Επίθεση κατά του Θάνου Τζήμερου εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Πρωτούλης, ο οποίος μάλιστα φέρεται να κινήθηκε απειλητικά εναντίον του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής, στην οποία ετέθη θέμα παράτασης λειτουργίας κατά δύο ώρες στο Δήμο Αιγάλεω. Αργά το απόγευμα ο κ. Τζήμερος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Χολαργού και κατέθεσε μήνυση.

Όπως αναφέρει ο κ. Τζήμερος το θέμα ξεκίνησε κατά τη συζήτηση του αιτήματος του εμπορικού συλλόγου του Δήμου Αιγάλεω να παραταθεί λόγω εκδηλώσεων για δύο ώρες το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων. Το ΚΚΕ αντέδρασε έντονα διά του κ. Πρωτούλη με αποτέλεσμα ο κ. Τζήμερος να σχολιάσει «πως γίνεται ένα κομματικός υπάλληλος που είναι άεργος επί της ουσίας, να εκπροσωπεί τα συμφέροντα των εργαζομένων».

Στο σημείο αυτό, όπως δηλώνει ο ίδιος, ο κ. Πρωτούλης άρχισε να τον βρίζει με σκαιό τρόπο αποκαλώντας τον φασίστα και άλλα σχετικά, πλησίασε κοντά του και τον έφτυσε στο πρόσωπο. Μάλιστα κατευθυνόμενος εναντίον του έπεσε πάνω στο τραπέζι που βρισκόταν μπροστά από τον κ. Τζήμερο με αποτέλεσμα να χυθεί πάνω του ο καφές.

Η συνέχεια, κατά τον κ. Τζήμερο έχει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον. Κάλεσε την αστυνομία η οποία έφτασε στον χώρο που συνεδρίαζε το περιφερειακό συμβούλιο αλλά δεν άφησαν τους αστυνομικούς να συλλάβουν τον κ. Πρωτούλη.

«Μετά το Πανεπιστημιακό άσυλο υπάρχει και το περιφερειακό» τόνισε ο ίδιος ο οποίος αργά το απόγευμα βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Παπάγου και κατέθεσε μήνυση σημειώνοντας πως ναι μεν έχει τη διαδικασία του αυτοφώρου εν τούτοις δεν βλέπει να συλλαμβάνεται ο Γιάννης Πρωτούλης.

«Ενοχλούνται για αυτά που λέω αλλά θα τα λέω» τονίζει και επισημαίνει ότι «όταν συμβιβάζεσαι με την ανομία την υποθάλπεις. Θεωρώ υποχρέωσή μου ως πολίτης και ως πολιτικός να καταδεικνύω την ανομία και να πράττω τα δέοντα».