Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019, 14:25

-A +A

Επίθεση με μπογιές στο γραφείο της Ν. Κεραμέως από τον Ρουβίκωνα

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019, 14:25
Επίθεση με μπογιές στο γραφείο της Ν. Κεραμέως από τον Ρουβίκωνα
-A +A

Επίθεση με μπογιές πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα στο γραφείο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως.

Εισέβαλαν στο εσωτερικό του κτιρίου και έγραψαν με σπρέι συνθήματα στους τοίχους.

Εν συνεχεία ανέβασαν βίντεο από την επίθεση σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέροντας παράλληλα πως αφορμή για την επίθεση είναι η εκπαιδευτική αναδιάρθρωση.

Στ. Πέτσας: Θρασύδειλοι τραμπούκοι - Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται

Τραμπούκους αποκάλεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, τα μέλη του Ρουβίκωνα που έριξαν μπογιές έξω από το γραφείο της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, νωρίτερα σήμερα.

Όπως σημείωσε: «Θρασύδειλοι τραμπούκοι βανδάλισαν σήμερα το πολιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως. Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται και συνεχίζει το έργο του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης των δημόσιων Πανεπιστημίων. Όπως εμείς, έτσι και όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις οφείλουν να καταδικάσουν αυτή την φασιστική ενέργεια».

Ν. Κεραμέως: Κάθε απόπειρα τρομοκράτησης είναι απολύτως καταδικαστέα

«Απολύτως καταδικαστέα» χαρακτηρίζει η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, κάθε απόπειρα τρομοκράτησης, εκφοβισμού, παράκαμψης του νόμου και του δημοκρατικού διαλόγου, σχολιάζοντας την εισβολή που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στο πολιτικό της γραφείο στο Χαλάνδρι από μέλη του Ρουβίκωνα.

Πιο συγκεκριμένα, η υπ. Παιδείας υπογράμμισε πως «Θα συνεχίσουμε να συζητούμε με επιχειρήματα, ακόμη κι αν κάποιοι έχουν συνηθίσει να μεταχειρίζονται βία για να επιβάλλουν τις απόψεις τους. Γιατί αυτό υπαγορεύει το χρέος και η ευθύνη μας προς τους πολίτες».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα