7ος χρόνος, ημέρα 2188η
Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021

Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζεται την Πέμπτη η δίκη με την κατάθεση της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζεται την Πέμπτη η δίκη με την κατάθεση της Ιωάννας
Eurokinissi

Με την κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου ενώπιον του δικαστηρίου συνεχίζεται την Πέμπτη η δίκη για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Η δίκη ξεκίνησε στις 15 Σεπτεμβρίου και διεκόπη ώστε να γίνει αναδιάταξη της σειράς των μαρτύρων και πριν από όλους να εξεταστεί το θύμα, το οποίο στον κατάλογο ήταν πέμπτο στη σειρά. «Η υπόθεση λογικά θα διαρκέσει για να αποδειχθεί η αλήθεια που πρέπει από τη διαδικασία να λάμψει.

Να προτάξουμε σήμερα τις υπόλοιπες υποθέσεις ώστε το επόμενο διάστημα να μην έχουμε κάτι να μας εμποδίζει και να ασχοληθούμε με αυτήν την υπόθεση», είχε δηλώσει ο εισαγγελικός λειτουργός.

«Απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι»

Κατά την έξοδό της από το δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου, αναφερόμενη στην απουσία της κατηγορούμενης, τόνισε στους δημοσιογράφους πως «προσπάθησε να με σκοτώσει. Για μια ακόμη φορά απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι», ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις της ανέφερε ότι «θέλω να σταθώ απέναντι της, να με κοιτάξει στα μάτια όπως τη στιγμή που μου έριξε το βιτριόλι και να μου εξηγήσει τι της έκανα».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ιωάννας, η κατηγορούμενη δεν πρόκειται να προσέλθει στο δικαστήριο.

Άλλωστε και ο συνήγορος της κατηγορουμένης έχει δηλώσει για την εντολέα του ότι «κάποια στιγμή θα εμφανιστεί στη δικαστική αίθουσα, απλώς είναι άγνωστο το πότε». Η κατηγορούμενη βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού.Δίκη για επίθεση με βιτριόλι: Αναβολή 15 ημερών - «Απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι» είπε η Ιωάννα