Επίθεση με βιτριόλι: Σε νέα κατεύθυνση οδηγεί η 34χρονη τις έρευνες

Επίθεση με βιτριόλι: Σε νέα κατεύθυνση οδηγεί η 34χρονη τις έρευνες

Σε αποκαλύψεις στον δικηγόρο της προέβη η 34χρονη που παραμένει νοσηλευόμενη με βαριά εγκαύματα μετά την επίθεση με βιτριόλη που δέχτηκε από μια μαυροφορεμένη γυναίκα, υποδεικνύοντας ουσιαστικά προς ποια κατεύθυνση θα πρέπει να στραφούν οι έρευνες της αστυνομίας για το συμβάν, ενώ φαίνεται να βγαίνει εκτός κάδρου το σενάριο της ερωτικής αντιζηλίας. 

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της 34χρονης, Απόστολος Λύτρας μίλησε σήμερα για την υπόθεση στο τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, αναφέροντας ότι νωρίτερα σήμερα το πρωί εκλήθη από την πελάτισσά του στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Το θύμα επέμενε όλες αυτές τις ημέρες τόσο στην αστυνομία, όσο και στον δικηγόρο της ότι δεν υπήρχε κάποια γυναίκα με την οποία να είχε ερωτική αντιζηλία, θέση στην οποία παρέμεινε αμετακίνητη. 

Σήμερα ωστόσο, σκέφτηκε κάποια στοιχεία που ενδεχομένως να βοηθήσουν την αστυνομία στις έρευνές της για τον εντοπισμό της μαυροφορεμένης γυναίκας. Η 34χρονη ζήτησε το πρωί του Σαββάτου από τη μητέρα της να καλέσει γρήγορα τον κ. Λύτρα στο νοσοκομείο, όπου και του ανέφερε ότι έκανε κάποιες συνδυαστικές σκέψεις «υποδεικνύοντας» προς την κατεύθυνση που πρέπει να στραφούν οι έρευνες. 

Η 34χρονη Ιωάννα εστίασε στο σημείο ότι η γυναίκα που της έριξε το οξύ, φάνηκε να γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο της ασφαλιστικής εταιρείας όπου έγινε η επίθεση και στην οποία εργάζεται. «Η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία» ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Λύτρας, σημειώνοντας ότι αυτό που συνέβη «δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα».

Ο δικηγόρος της ζήτησε από την 34χρονη να ενημερώσει αμέσως την αστυνομία, γιατί πλέον διαφοροποιείται σημαντικά το σενάριο για τα αίτια της επίθεσης.

Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια ενώ ελέγχουν εξονυχιστικά τα βίντεο από τα κλειστά κυκλώματα ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων για να εντοπίσουν την γυναίκα που έκανε την επίθεση.

Πάντως, επί του παρόντος τα διαθέσιμα στοιχεία για τις Αρχές παραμένουν λιγοστά.