Επίθεση Καμμένου σε Παπαγγελόπουλο, Κοτζιά

Επίθεση Καμμένου σε Παπαγγελόπουλο, Κοτζιά

Με αναφορές στις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Πάνος Καμμένος διέψευσε τον Δημήτρη Παππαγγελόπουλο σήμερα τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί σχετικά με τους μεταξύ τους διαλόγους, που αποκάλυψαν τα Παραπολιτικά, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού. Διαλόγους που ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος δεν έχει διαψεύσει και αφορούν σε πιέσεις προς τη δικαιοσύνη.

Ταυτόχρονα κατονόμασε τον πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένο ως τον βουλευτή που έπιασε ο κοριός της ΕΥΠ να προσπαθεί να δώσει το κυλικείο της Βουλής σε ανθρώπους του υποκόσμου. Συμπλήρωσε μάλιστα το εξής: "Επιβεβαιώνω ότι υπήρχε αναφορά της ΕΥΠ σε σχέση με εμπλοκή του Δημήτρη Καμμένου για εμπλοκή του στη Βουλή και για μία υπόθεση στο Ιράν. Να προχωρήσει η διερεύνηση, είχα πει. Εξάλλου ο κ. Δημήτρης Καμμένος κινούταν αυτόνομα".

Δεν θα μπω σε διαξιφισμούς  με τον κ. Παπαγγελόπουλο υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κ. Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη τύπου παραχώρησε, σχολιάζοντας ότι σέβεται την ιδιότητα του κατηγορουμένου που διατηρεί αυτή την περίοδο.

Μάλιστα είπε ότι για την υπόθεση Novartis δεν είχε ποτέ ενημέρωση, ούτε είχε κάνει κάποια δημόσια τοποθέτηση. 

Παράλληλα επιτέθηκε στον πρώην υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά λέγοντας ότι είχε δηλώσει ότι «δεν πρέπει να είμαστε μονοφαγάδες» στα ζητήματα εκμετάλλευσης του Αιγαίου. «Υπάρχουν κάποιοι που έχουν στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας» είπε και υποστήριξε ότι οι δηλώσεις Κοτζιά δεν ήταν τυχαίες.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας έκανε λόγο για επίθεση που έχει κλιμακωθεί εναντίον του και της συζύγου του ενώ ανέφερε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων τον κατηγορούν. «Οι παρεμβάσεις τη δικαιοσύνη είχαν να κάνουν με υποθέσεις που αφορούσαν εμάς και τα παιδιά μας. Αλίμονο αν ο δικηγόρος δεν πάρει να μάθει. Θα τους πάω μέχρι τέλους» υποστήριξε. 

Παραδέχτηκε ωστόσο ότι η δικηγόρος και σύζυγός του ζήτησε ενημέρωση για τη διαδικασία του αυτόφωρου αλλά επέμεινε ότι δεν έκανε παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη. 

Ο κ. Καμμένος, επεσήμανε ότι οι ΑΝΕΛ συνεχίζουν να υπάρχουν ως κίνημα που παρέμεινε σταθερό στις θέσεις του.