8ος χρόνος, ημέρα 2272η
Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022

Επεισόδια με κουκουλοφόρους έξω από την ΑΣΣΟΕ - Επανήλθε η κυκλοφορία

Επεισόδια με κουκουλοφόρους έξω από την ΑΣΣΟΕ - Επανήλθε η κυκλοφορία

Ένταση προκλήθηκε το μεσημέρι στην οδό Πατησίων στο ύψος του Οικονομικού Πανεπιστημίου (πρώην ΑΣΟΕ), όταν ομάδα ατόμων έβαλε φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και έστησαν οδοφράγματα.

Μάλιστα, οι κουκουλοφόροι έστησαν οδοφράγματα και άναψαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων, με αποτέλεσμα να κλείσει η Πατησιών, από την οδό Κοδριγκτώνος έως τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, και στα δύο ρεύματα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων, διεκόπη προσωρινά, αφού λίγο μετά επανήλθε, ενώ σύμφωνα με την ΕΛΑΣ στην περιοχή επικρατεί, πλέον, ηρεμία και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Συμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, την 15.30 ώρα σήμερα (Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021), ομάδα 20-30 ατόμων τοποθέτησαν στην οδό Πατησίων (ρεύμα κυκλοφορίας προς Πατήσια), έμπροσθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάδους, ζαρντινιέρες, καρέκλες, ξύλα και άλλα αντικείμενα και διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Άμεσα μετέβησαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις και το ειδικό όχημα ρίψης νερού. Η ομάδα των ατόμων τους επιτέθηκε με ρίψη πετρών.

Οι αστυνομικές δυνάμεις με κίνηση απώθησε την ομάδα των ατόμων, η οποία εισήλθε εντός του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Από το οδόστρωμα μετακινήθηκαν τα αντικείμενα και την 16.00 ώρα αποδόθηκε με ασφάλεια η οδός Πατησίων στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Eurokinissi

Eurokinissi

EurokinissiΦωτογραφία από twitter