ΕΛΑΣ: 51 συλλήψεις κατά τη διάρκεια ελέγχων στην Πελοπόννησο

ΕΛΑΣ: 51 συλλήψεις κατά τη διάρκεια ελέγχων στην Πελοπόννησο

Σε 51 συλλήψεις προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία κατά την διάρκεια εκτεταμένων ελέγχων που διενεργήθηκαν σε πολλές περιοχές της Κορινθίας, της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Μεσσηνίας και της Λακωνίας, τόσο για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, όσο και για την πρόληψη τροχαίων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, προσήχθησαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα, 86 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν 51, κατηγορούμενα για διάφορα αδικήματα.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθησαν, μεταξύ άλλων, έξι άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών, τρία άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, τέσσερα άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, 10 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα, ένα άτομο για παράβαση του τελωνειακού κώδικα, ένα άτομο για παράβαση του γενικού οικοδομικού κανονισμού κ.ά.

Παράλληλα, συνελήφθησαν 25 άτομα για παραβάσεις του ΚΟΚ μετά από την διενέργεια ελέγχων σε 636 αυτοκίνητα, ενώ βεβαιώθηκαν και 204 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.