Έφτασε στην Αθήνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Έφτασε στην Αθήνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έφτασε πριν λίγο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο μεγάλος πρωταθλητής του NBA και παραχωρεί συνέντευξη Τύπου σε πλήθος τηλεοπτικών συνεργείων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, ο Αντετοκούνμπο ξεκίνησε το ταξίδι του για την Ελλάδα χθες το βράδυ μαζί με την οικογένειά του. Το ταξίδι του αναμένεται να είναι ολιγοήμερο καθώς το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου η σύζυγός του που είναι έγκυος αναμένεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

 Σημειώνεται ότι ο Έλληνας σταρ του NBA έχει εκφράσει την πρόθεσή του να επισκεφτεί τη γειτονιά όπου μεγάλωσε στα Σεπόλια. 

 Υπενθυμίζεται ότι με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει το ματς της ζωής του, οι Μπακς επικράτησαν πριν 2 βδομάδες με 105-98 των Σανς, έκαναν το 4-2 και αναδείχθηκαν πρωταθλητές του ΝΒΑ για δεύτερη φορά στην ιστορία τους μετά το 1971.

Ο «Giannis» στον κρισιμότερο αγώνα της καριέρας του είχε 50 πόντους (15/22 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 17/19 βολές), 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 5 μπλοκ σε 42 λεπτά συμμετοχής. Έγινε μάλιστα ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που σημειώνει τουλάχιστον 40 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 μπλοκ  σε αγώνα των τελικών. Επιπλέον σημείωσε 20 πόντους στο τρίτο δωδεκάλεπτο, κάτι που έχει καταφέρει σε τελικούς μόνο ο Μάικλ Τζόρνταν το 1993. 

 Διαβάστε ακόμα:

Τα Γήπεδα Μπάσκετ Σεπολίων μεταμορφώνονται προς τιμήν του Αντετοκούνμπο

 Σε ποιον ανήκει ο Αντετοκούνμπο;