Δυστύχημα με Ferrari στη Βούλα - Νεκρός ο οδηγός

Δυστύχημα με Ferrari στη Βούλα - Νεκρός ο οδηγός

Ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Πέμπτης, κοντά στην περιοχή Πηγαδάκια στη Βούλα. Ο άτυχος άντρας ήταν αδελφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, ενώ οδηγούσε για πρώτη φορά τη Ferrari.

Ήταν πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού και τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να διακομισθεί - στη συνέχεια - στο νοσοκομείο.

Ο οδηγός φέρεται να προσπάθησε να αποφύγει πεζό με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο κατέληξε πάνω σε δέντρο και πήρε φωτιά.

Βίντεο από κάμερες της περιοχής

 

«Η πρώτη εικόνα που έχουμε δείχνει ότι δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο στο χθεσινό δυστύχημα στη Βούλα, όπου έχασε τη ζωή του ο οδηγός και τραυματίστηκε η σύζυγός του. Συγκεντρώνουμε βίντεο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής, ενώ έχουμε αναθέσει σε ειδικό πραματογνώμονα να συντάξει πόρισμα». Αυτά τονίζουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της Τροχαίας για το σοκαριστικό τροχαίο.

Η σορός του οδηγού βρίσκεται στο Ασκληπιείο της Βούλας. Όσον αφορά τη σύζυγό του νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά, ευτυχώς, εκτός κινδύνου στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Σημειώνεται, τέλος, ότι προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.