Χειροπέδες σε γυμνασιάρχη στην Πιερία από αρνητές «θεματοφύλακες του Συντάγματος»!
Απίστευτο περιστατικό

Χειροπέδες σε γυμνασιάρχη στην Πιερία από αρνητές «θεματοφύλακες του Συντάγματος»!

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα σε Γυμνάσιο του Αιγινίου Πιερίες. Αρνητές «θεματοφύλακες του Συντάγματος» συνέλαβαν τον γυμνασιάρχη, του έβαλαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης!

Σε κατάσταση σοκ εκείνος, μπήκε στο τμήμα και εξήγησε στους αστυνομικούς τι ακριβώς είχε συμβεί. Μάλιστα οι «θεματοφύλακες» έφτασαν στο σημείο να αναμένουν έξω από το αστυνομικό τμήμα με αποτέλεσμα μετά από λίγο άνδρες της Ασφάλειας να τους συλλάβουν.

Μιλώντας στο τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό «status», ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας περιέγραψε τον τέλειο αυτό παραλογισμό, λέγοντας ότι «πήγαν και τον συνέλαβαν τον άνθρωπο και τον οδήγησαν στο τμήμα. Σαν απαγωγή. Είναι ο τέλειος παραλογισμός. Με ενημέρωσαν από το σχολείο και πήγα επί τόπου. Ο Γυμνασιάρχης είναι καλά στην υγεία του. Τον πήγαν με αυτοκίνητο. Οι θεματοφύλακες φορούσαν κανονικά ρούχα χωρίς διακριτικά», όπως είε ο δήμαρχος της περιοχής.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ομάδα περίπου δέκα ατόμων περίμενε τον διευθυντή του σχολείου Δ.Χ, στις 7:30 το πρωί και αφου τον καταδίωξε, τον «συνέλαβε» και τον υποχρέωσε να μπει σε αυτοκίνητο με το οποίο τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα Αιγινίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κατά τη διάρκεια της «καταδίωξης» φώναζαν στον διευθυντή του Γυμνασίου ότι «βασανίζει» τα παιδιά. Αλλοι εκπαιδευτικοί που είδαν την «απαγωγή» του γυμνασιάρχη κάλεσαν την αστυνομία με αποτέλεσμα τη σύλληψη των δραστών. Ο γυμνασιάρχης μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Υπενθυμίζεται πως πριν δέκα μέρες τέσσερα άτομα συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές καθώς εμφανίστηκαν στην είσοδο του καταστήματος στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη και ζήτησαν από τον υπεύθυνο του χώρου να επιδείξει την άδεια νόμιμης λειτουργίας της επιχείρησης, ισχυριζόμενοι ότι είναι θεματοφύλακες» που μπορούν να ελέγξουν τους πάντες και τα πάντα.

Το περιστατικό συνέβη σε κατάστημα που διενεργεί rapid tests. Η ομάδα των τεσσάρων ατόμων, τρεις άντρες και η γυναίκα, εμφανίστηκε στην είσοδο του καταστήματος λέγοντας ότι είναι όργανα της “Συνταγματικής Αστυνομίας“.

Καθένας είχε στο στήθος του ένα καρτελάκι που έγραφε “Θεματοφύλακας του Άρθρου 120 του Συντάγματος“. Ακόμη καταφέρθηκαν κατά του εμβολίου για τον κορονοϊό και είπαν ότι τα rapid tests είναι παράνομα.