Βρετανία: Ο Τζόνσον λέει πως η διάθεσή του είναι καλή και υποβάλλεται σε τεστ ρουτίνας

Βρετανία: Ο Τζόνσον λέει πως η διάθεσή του είναι καλή και υποβάλλεται σε τεστ ρουτίνας

Μετά την διανυκτέρευση στο νοσοκομείο «Τόμας» του Λονδίνου εξαιτίας των επίμονων συμπτωμάτων του κορονοϊού ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον σήμερα δήλωσε ότι υποβάλλεται σε εξετάσεις ρουτίνας, ενώ ανέφερε πως η διάθεσή του είναι καλή και ότι εξακολουθεί να ασκεί τα καθήκοντά του. 

«Μετά από συμβουλή του γιατρού μου, πήγα στο νοσοκομείο για μερικά τεστ ρουτίνας καθώς εξακολουθώ να έχω συμπτώματα του κορονοϊού», έγραψε ο Τζόνσον στο Twitter. «Η διάθεσή μου είναι καλη και παραμένω σε επαφή με την ομάδα μου, καθώς εργαζόμαστε μαζί για να καταπολεμήσουμε αυτόν τον ιό και να κρατήσουμε όλους ασφαλείς».

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ ανακοίνωσε πως το ηθικό του πρωθυπουργού «είναι υψηλό» σήμερα, μετά από μια «ήσυχη νύκτα» στο νοσοκομείο, όπου «παραμένει για παρακολούθηση».

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Μπ. Τζόνσον επανέλαβε πως ο «Ο πρωθυπουργός πέρασε μια ήσυχη νύκτα στο νοσοκομείο St Thomas στο Λονδίνο και το ηθικό του είναι υψηλό. Παραμένει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση», συμπληρώνοντας ότι ο 55χρονος πολιτικός εξακαλουθεί να ασκεί τα πρωθυπουργικά του καθήκοντα.