Βίντεο από τη φονική συμπλοκή στην Ομόνοια - 13 προσαγωγές

Βίντεο από τη φονική συμπλοκή στην Ομόνοια - 13 προσαγωγές

Εικόνες λίγο μετά τη συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην οδο Μενάνδρου στην Ομόνοια και είχε ως συνέπεια τον θάνατο ενός 23χρονου Αφγανού και τον τραυματισμό ενός 25χρονου ομοεθνή του, παρουσιάζει βίντεο στο οποίο φαίνονται άτομα που συμμετείχαν στο αιματηρό επεισόδιο να τρέχουν με ξύλα και άλλα αντικείμενα στα χέρια τους.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 13 προσαγωγές και εξετάζει ποιες θα μετατραπούν σε συλλήψεις και ποιοι από τους υπόπτους θα μείνουν ελεύθεροι.Στην περιοχή της συμπλοκής εντοπίστηκαν 13 κάλυκες και δυο σφαίρες από πυροβόλο όπλο.

Δείτε το βίντεο όπως μεταδόθηκε από το δελτίο ειδήσεων του Alpha:

Η συμπλοκή μεταξύ των περίπου 30 αλλοδαπών σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου, στην περιοχή της Ομόνοιας. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του ενός και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του άλλου.

Σημειώνεται ότι πήρξαν και άλλα άτομα που τραυματίστηκαν, τα οποία όμως τράπηκαν σε φυγή για να μη συλληφθούν.

Η άγρια αυτή συμπλοκή, στην οποία έπεσαν πυροβολισμοί και χρησιμοποιήθηκαν, επίσης, μαχαίρια, σημειώθηκε μεταξύ Πακιστανών και Αφγανών, με την Αστυνομία να εκτιμά ότι πρόκειται περί ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.