Βασιλακόπουλος: Με έπιασαν από το λαιμό και με πέταξαν κάτω

Βασιλακόπουλος: Με έπιασαν από το λαιμό και με πέταξαν κάτω

Στον προπηλακισμό που δέχθηκε στην ταβέρνα στην Καλαμπάκα αναφέρθηκε μέσω του ΣΚΑΪ, ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. 

Ο κ. Βασιλακόπουλος απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι η δική του παρέα ήταν εκείνη που δεν επιθυμούσε τον έλεγχο των πιστοποιητικών εμβολίων, κάνοντας λόγο για γελοία τοποθέτηση.

Περιγράφοντας το περιστατικό είπε ότι ένας νεαρός όρμηξε στην παρέα και προκάλεσε συνάδελφό του να βγει έξω, λέγοντας πως κανείς δεν θα του πει τι θα γίνει στο δικό του μαγαζί.

«Οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούσαν να αποδεχθούν σε καμία των περιπτώσεων αυτό που τους λέγαμε, ότι αυτό που κάνουν δεν είναι νόμιμο και είναι και επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία», σημείωσε.

Όταν μάλιστα ο κ. Βασιλακόπουλος προειδοποίησε ότι θα δημοσιοποιήσει το περιστατικό κατήγγειλε πως δέχθηκε απειλές ότι θα του κάψουν το αυτοκίνητο και θα τον βρουν στην Αθήνα στο νοσοκομείο που εργάζεται.

«Μπήκε μπροστά ο κ. Τρύφωνας όταν με πιάσανε από το λαιμό για να με πετάξουν κάτω μπήκε μπροστά να με προστατεύσει. Του έσκισαν το πουκάμισο, έσκισαν το δικό μου, με πέταξαν κάτω, ευτυχώς δεν χτύπησα το κεφάλι μου πέφτοντας. Για να κατανοήσετε τη συνέχεια του σκηνικού σηκωθήκαμε και φύγαμε και φωνάξαμε την αστυνομία και δεν πλακωθήκαμε στο ξύλο. Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι», σημείωσε ο κ. Βασιλακόπουλος.

Ο καθηγητής τόνισε ότι δέχεται συνεχείς απειλές στο επαγγελματικό του τηλέφωνο που φτάνουν τις 20 με 30 την ημέρα.