Αρνητικός στον κορονοϊό ο ασθενής στην Πάτρα

Αρνητικός στον κορονοϊό ο ασθενής στην Πάτρα

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα από την εξέταση ασθενή με ύποπτο κρούσμα κορoνοϊού στην Πάτρα. O ασθενής νοσηλευόταν σε καραντίνα στο Νοσοκομείο του Ρίου της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, Ο 40χρονος έχει  γερμανική υπηκοότητα, δραστηριοποιείται εμπορικά και γι αυτό είχε ταξιδέψει στην Ιταλία. Όταν έφτασε χθες με πλοίο από την Ιταλία και υποβλήθηκε σε τεστ γρίπης που βρέθηκε θετικό.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια Αχαΐας, με σκοπό την αναλυτική ενημέρωση όλων όσοι δραστηριοποιούνται στο λιμάνι της Πάτρας, προκειμένου να δοθούν οδηγίες για τα προληπτικά μέτρα προστασίας, που θα πρέπει να λαμβάνονται ενάντια στον κορονοϊό.

Στη σύσκεψη μετέχουν και στελέχη κλιμακίου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας που βρίσκονται από χθες στην πόλη, ενώ στις 12:00 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη μία ακόμη σύσκεψη, αυτήν την φορά στην έδρα της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, στην Πάτρα. Σε αυτή την σύσκεψη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πάρουν μέρος όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς με την δημόσια υγεία.