Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, 09:32

-A +A

Tάκης Θεοδωρικάκος: Απαντάμε με αποφασιστικότητα στον Ερντογάν

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, 09:32
Απαντάμε με αποφασιστικότητα στον Ερντογάν
-A +A

«Απαντάμε με αποφασιστικότητα στον Ερντογάν» δήλωσε, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ανέφερε ότι η Ελλάδα είναι χώρα της ΕΕ, τα σύνορα είναι ευρωπαϊκά σύνορα και φυλάσσονται με τον καλύτερο τρόπο.

«Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να περάσει κανείς από τον Έβρο..  Είμαστε φιλόξενος λαός αλλά η απόφαση του πρωθυπουργού για το κλείσιμο των συνόρων ήταν επιβεβλημένη. Ο Μητσοτάκης με την σημαντική απόφαση του να κλείσει τα σύνορα σε όσους επιδίωξαν παράνομα να μπουν στην Ελλάδα εξέφρασε όλους τους Έλληνες. Οι Έλληνες είμαστε απολύτως ενωμένοι, ψύχραιμοι και αποφασιστικοί και οι εκπρόσωποι της Τουρκίας γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να περάσει κανένας παράνομα τα ελληνικά σύνορα» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ειδικότερα για τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού εσωτερικών Σοιλού ανέφερε πως «αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός. Δεν πρόκειται να ανταποκριθούμε στις δικές τους προκλήσεις. Είμαστε σε ετοιμότητα και δίνουμε μάχη παντού»    

Επιπλέον τόνισε πως κανένα κράτος δεν θα δεχόταν μαζική εισβολή μεταναστών προσθέτοντας  «αν νομίζανε ότι επειδή ήταν Καθαρά Δευτέρα θα πιάνανε στον ύπνο την Ελλάδα είναι μακριά νυχτωμένοι. «Δεν θα κουραστούμε να φυλάμε τα σύνορα μας».

Καταλήγοντας υπογράμμισε πως το δημόσιο θα λειτουργήσει παρά τα κρούσματα κορονοϊού.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα