Αντετοκούνμπο: Θα πάω το κύπελλο σε Σεπόλια και Ζωγράφου

Αντετοκούνμπο: Θα πάω το κύπελλο σε Σεπόλια και Ζωγράφου

Σε Σεπόλια και Ζωγράφου θα «πάει» το Κύπελλο που κέρδισαν οι Μιλγουόκι Μπακς στο NBA δήλωσε Έλληνας πρωταθλητής Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον αδελφό του Θανάση Αντετοκούνμπο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου έφθασε σήμερα και παραχώρησε πριν λίγο συνέντευξη Τύπου σε πλήθος τηλεοπτικών συνεργείων.

Συγκεκριμένα, τα δύο αδέλφια εμφανώς συγκινημένα μίλησαν στους δημοσιογράφους έχοντας στο πλευρό τους και τη μητέρα τους.

«Θέλω να το ξαναζήσω, θέλω να γίνουμε καλύτεροι κι εγώ και ο Θανάσης» ανέφερε ο Γιάννης και αποκάλυψε ότι ακόμη και αύριο το πρωί θα σηκωθεί για να πάει για προπόνηση.

Αξίζει να επισημανθεί ότι παρά τη μυθική επιτυχία του ο Γιάννης Αντετοκούμπο παραμένει σεμνός δηλώνοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει να είναι το πρόσωπο του NBA αλλά να κάνει τη δουλειά του και να επιστρέφει στο σπίτι του.

Υπενθυμίζεται ότι με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει το ματς της ζωής του, οι Μπακς επικράτησαν πριν 2 βδομάδες με 105-98 των Σανς, έκαναν το 4-2 και αναδείχθηκαν πρωταθλητές του ΝΒΑ για δεύτερη φορά στην ιστορία τους μετά το 1971.

Ο «Giannis» στον κρισιμότερο αγώνα της καριέρας του είχε 50 πόντους (15/22 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 17/19 βολές), 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 5 μπλοκ σε 42 λεπτά συμμετοχής. Έγινε μάλιστα ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που σημειώνει τουλάχιστον 40 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 μπλοκ  σε αγώνα των τελικών. Επιπλέον σημείωσε 20 πόντους στο τρίτο δωδεκάλεπτο, κάτι που έχει καταφέρει σε τελικούς μόνο ο Μάικλ Τζόρνταν το 1993. 

 Διαβάστε ακόμα:

Τα Γήπεδα Μπάσκετ Σεπολίων μεταμορφώνονται προς τιμήν του Αντετοκούνμπο

 Σε ποιον ανήκει ο Αντετοκούνμπο;