Αναρρώνει ο Νίκος Χαρδάλιας - Το μήνυμα της συζύγου του

Αναρρώνει ο Νίκος Χαρδάλιας - Το μήνυμα της συζύγου του

Σε φάση ανάρρωσης σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα» παραμένει νοσηλευόμενος, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος υπέστη χθες ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή μαζί του ενώ ταχεία ανάρρωση ευχήθηκαν υπουργοί, βουλευτές και πλήθος κόσμου. Τις ευχές του Αλέξη Τσίπρα μετέφερε στον υφυπουργό ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Ο Νίκος είναι πολύ καλά. Συνεχίζουμε. Σας ευχαριστώ όλους από την ψυχή μου», έγραψε η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου ανεβάζοντας φωτογραφία τους μαζί με την κόρη τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αισθάνθηκε πόνους στο στήθος και οι συνεργάτες του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Αγία Όγλα όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία και εν συνεχεία σε αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων με επιτυχία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο αναφέρεται ότι «Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς . Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς.»

Η πίεση και η ευθύνη της θέσεως που έχει αναλάβει, η συνεχής παρουσία του από την έναρξη της πανδημίας αλλά και την τελευταία περίοδο με τις πυρκαγιές σε συνδυασμό με τις ελάχιστες ώρες ύπνου και ξεκούρασης δείχνουν να συνέβαλαν στην εκδήλωση του ισχαιμικού επεισοδίου που είχε τελικώς αίσια έκβαση για τον ίδιο και φυσικά για την οικογένειά του.

Υπουργοί και βουλευτές έστειλαν τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση ενώ αργά το βράδυ το νοσοκομείο επισκέφθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης μεταφέροντας τις ευχές του επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.