Αλεξανδρούπολη: Καλεσμένη σε γάμο βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

Αλεξανδρούπολη: Καλεσμένη σε γάμο βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

Συναγερμός στην Αλεξανδρούπολη μετά από θετικό κρούσμα που επιβεβαιώθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε κοπέλα, η οποία το Σάββατο βρέθηκε σε γάμο φιλικού της ζευγαριού στην πόλη.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, η κοπέλα κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη αλλά μένει σε άλλη περιοχή της χώρας και παρευρέθηκε στον γάμο των φίλων της, στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος. Μετά την τέλεση του μυστηρίου, η κοπέλα δεν αισθανόταν τόσο καλά και πήγε στο σπίτι της. Την Κυριακή πήγε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και έδωσε δείγμα για το τεστ Covid-19 και τα αποτελέσματα το απόγευμα βγήκαν θετικά. Ενημέρωσε κάποιους φίλους της και τόσο χθες βράδυ όσο και σήμερα το πρωί, πάνω από 20 άτομα πήγαν επίσης στο Νοσοκομείο για να δώσουν δείγματα.

Παράλληλα ξεκίνησε η ιχνηλάτηση όσων ήρθε σε επαφή, ενώ λόγω της αδιαθεσίας της δεν πήγε στο γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε το βράδυ σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης το οποίο βρίσκεται έξω από την πόλη. 

Όπως αναφέρει το evros-news.gr, με εντολή του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμου έγινε απολύμανση της εκκλησίας, ενώ και οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου ξενοδοχείου όπου έγινε το γαμήλιο γλέντι, προχώρησαν και αυτοί σε απολύμανση των χώρων του.