Αλ. Κούγιας: Στημένη η υπόθεση Λιγνάδη

Αλ. Κούγιας: Στημένη η υπόθεση Λιγνάδη

Στημένη χαρακτήρισε την υπόθεση Λιγνάδη ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας υποστηρίζοντας παράλληλα ότι ο πελάτης του θα δικαιωθεί στο ακροατήριο. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Κούγιας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ, επεσήμανε ότι επισήμανε πως πέρα από δυο επίσημες καταγγελίες, δεν υπάρχει κάτι άλλο εναντίον του ενώ απέδωσε την υπόθεση σε εσωτερικές διαμάχες στον χώρο των ηθοποιών: «Είναι στημένη υπόθεση. Οι δικηγόροι του ΣΕΗ είναι και δικηγόροι των καταγγελιών. Πρόκειται για μια εσωτερική διαμάχη που ξέφυγε. Αν βρείτε κάτι άλλο, διαψεύστε μας» είπε.

«Μιλήσαμε χθες το απόγευμα με τον κ. Λιγνάδη στις 6, λίγη ώρα μετά το τέλος της διαδικασίας μεταγωγής στις φυλακές Τρίπολης. Ήταν ψύχραιμος ήρεμος και βέβαιος πως θα αποδειχθεί η αθωότητά του. Εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα» είπε. 

Αναφέρθηκε επίσης στα στοιχεία της δικογραφίας λέγοντας ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που περιέχει, δεν υπάρχει αντικειμενική προσέγγιση που να αποδεικνύει πως ο Λιγνάδης είναι παιδόφιλος. Η υπεράσπιση Λιγνάδη βασίζεται σε αντικειμενικά στοιχεία, αεροπορικά εισιτήρια, vouchers ξενοδοχείων κλπ, πέρα από τις μαρτυρικές καταθέσεις» πρόσθεσε. 

Για την εξέλιξη της υπόθεση ο κ. Κούγιας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο πελάτης του θα αθωωθεί το ακροατήριο ενώ δήλωσε ότι η απόφαση προφυλάκισή του μπορεί να ανατραπεί σε λίγες ημέρες ή λίγους μήνες. 

Διαβάστε ακόμη:

Υπόθεση Λιγνάδη: Γιατί ανακρίτρια και εισαγγελέας είπαν «όχι» στο βραχιολάκι