Αγρίνιο: Κατά του Δημοσίου θα στραφεί η 19χρονη που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018, 15:16
-A +A
Αγρίνιο: Κατά του Δημοσίου θα στραφεί η 19χρονη που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα

Μετά από δυο χειρουργεία, εκ των οποίων το ένα επίπονο και διάρκειας επτά ωρών, παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Ιωάννινα η 19χρονη Μαρία.

Η κοπέλα τραυματίστηκε βαριά στο πρόσωπο, όταν δέχθηκε ευθείας βολής φωτοβολίδα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών, στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα agriniopress.gr, η οικογένειά της ζητά να βρεθεί ο ένοχος και να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 19χρονη θα στραφεί με αγωγή κατά του Δημοσίου και των Αρχών που ήταν επιφορτισμένες με την ασφάλεια των πολιτών.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Αγρινίου, που ασχολούνται με την υπόθεση, έχουν στοιχεία που αποδεικνύει τη ρίψη αντικειμένου -δηλαδή φωτοβολίδας- από άτομο, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν ακόμη άγνωστα. Το αντικείμενο αυτό φαίνεται ότι τραυμάτισε την νεαρή κοπέλα, κάτι το οποίο προκύπτει και από τη μαρτυρία προσώπου που βρισκόταν δίπλα της.

Η ίδια η κοπέλα, ωστόσο, δεν θυμάται τίποτε. Οι έρευνες για την ταυτοποίηση του αγνώστου συνεχίζονται.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό-ταυτοποίηση του συνεχίζονται, ενώ και το κατηγορητήριο αναμένεται να είναι βαρύ, μιας και όπως προκύπτει, κάποιος-κάποιοι από τους αγνώστους, ήθελαν να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς ανάμεσα στους αστυνομικούς, χωρίς να υπολογίζουν το κόστος σε αθώα θύματα.

 

 

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα