Αγωγή Τσίπρα στους δημοσιογράφους Κουρτάκη - Παπαχρήστο

Αγωγή Τσίπρα στους δημοσιογράφους Κουρτάκη - Παπαχρήστο

Αγωγή εναντίον των δημοσιογράφων Γιάννη Κουρτάκη και Γιώργου Παπαχρήστου κατέθεσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ζητώντας την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους 1 εκατ. ευρώ από τον καθένα ως ηθική βλάβη, για δημοσιεύματα σχετικά με την εξοχική κατοικία στο Σούνιο που μισθώνει ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως αναφέρει με ανάρτησή του στο Twitter ο Γιάννης Κουρτάκης, «πριν από λίγο μου επιδόθηκε αγωγή του Αλέξη Τσίπρα, με την οποία ζητά 1 εκ. ευρώ. Πέραν των όσων ισχυρίζεται ο τέως πρωθυπουργός, έχει ιδιαίτερη σημασία και ο Δικηγόρος που επέλεξε. Είναι ο Γιάννης Μαντζουράνης. Να του προτείνω και μάρτυρα; Μίμη Παπαγγελόπουλο».

Ανάρτηση στο Twitter για το ίδιο θέμα έκανε και ο Γιώργος Παπαχρήστος, ο οποίος αναφέρει: «Αγωγή του κ Τσίπρα παρέλαβα πριν λίγο. Απαιτεί 1 εκατ. ευρώ με αφορμή όσα είπα και έγραψα, για τη βίλα του 500άρικου στο Σούνιο. Λυπάμαι που δεν το καταλαβαίνει, αλλά με εκβιασμούς,απειλές, εκφοβισμούς και αγωγές δεν πρόκειται να πείσει την κοινωνία...».