Αδειάζει Πολάκη ο πρόεδρος του σωματείου ΕΚΑΒ Χανίων

Αδειάζει Πολάκη ο πρόεδρος του σωματείου ΕΚΑΒ Χανίων

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Χανίων διαψεύδει τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος σε ανάρτησή του έκανε λόγο για συνάντηση με το σωματείο των εργαζομένων στα Χανιά. Μάλιστα ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναγκάστηκε να δηλώσει πως συναντήθηκε με συγκεκριμένο πρόσωπο μέλος του Δ.Σ του σωματείου.

Το θέμα ξεκίνησε με μια ανάρτηση του Παύλου Πολάκη ο οποίος ανέφερε «κατέβηκα σήμερα στα Χανιά ,συναντήθηκα με το Σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου και το Σωματείο του ΕΚΑΒ και υλοποίησα αυτό που είχα υποσχεθεί για τη στήριξη του συστήματος Υγείας μέσω του μισθού μου» ενώ παράλληλα προχώρησε σε καταγγελίες και επιτέθηκε και στους βουλευτές Χανίων που έχουν εκλεγεί με τη Ν.Δ.

Όμως στον Π. Πολάκη απάντησε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Χανίων Νεκτάριος Παπουδάκης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ουδέποτε συναντήθηκε με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας τον οποίο όπως αναφέρει αναζητούσε επί μήνες από τότε που εξελέγη πρόεδρος για να συζητήσουν.

«Με το σωματείο εργαζομένων του Εκαβ Χανίων αποκλείεται να συναντήθηκες! Εγώ είμαι ο πρόεδρος του... Και είκοσι μήνες τώρα παρά τις προσπάθειες που έκανε το σωματείο Χανίων δεν καταφέραμε να τα πούμε.τώρα ποιος σου συστήθηκε σαν πρόεδρος του ΕΚΑΒ δεν ξέρω!», ήταν το σχόλιό του Ν. Παπουδάκη στη σχετική ανάρτηση.

Από την πλευρά του λίγο μετά ο Π. Πολάκης υποστήριξε πως συναντήθηκε με την κυρία Μπικωφ «που είναι στο σωματείο σας και εκπρόσωπος σας στην ΠΟΠ ΕΚΑΒ .Μίλησε μάλιστα και με την ΠΟΠ ΕΚΑΒ για το πως θα είναι το διαδικαστικό με τα χρήματα που έδωσα» ενώ επιτέθηκε στον πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων λέγοντας: «Τέλος ,δεν θυμάμαι από τότε που βγήκες πρόεδρος να ζήτησες ΜΙΑ φορά συνάντηση !!!»

Σημειώνεται πως ο Π. Πολάκης είχε ασκήσει κριτική στην προτροπή του Πρωθυπουργού να παραχωρήσουν οι βουλευτές και οι υπουργοί της Κυβέρνησής του το 50% του μηνιαίου μισθού τους για τους προσεχείς τρεις τουλάχιστον μήνες υποστηρίζοντας πως ο ίδιος θα το καταθέσει σε συγκεκριμένη υγειονομική μονάδα για στήριξη των εργαζομένων διότι όπως ανέφερε δεν έχει εμπιστοσύνη

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την ανάρτησή οτυ προχώρησε στη σχετική ενέργεια επικαλούμενος τα σωματεία εργαζομένων στο νοσοκομείο Χανίων και του ΕΚΑΒ, λαμβάνοντας όμως και τη σχετική απάντηση από τον Νεκτάρδιου Παπουδάκη.