7ος χρόνος, ημέρα 2061η
Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021

Αδ. Γεωργιάδης: Η δυνατότητα να βλέπεις ότι κάτι είναι λάθος και να το διορθώνεις, δεν είναι αδυναμία

Αδ. Γεωργιάδης: Η δυνατότητα να βλέπεις ότι κάτι είναι λάθος και να το διορθώνεις, δεν είναι αδυναμία
Φωτογραφία αρχείου

«Η δυνατότητα να βλέπεις ότι κάτι είναι λάθος και να το διορθώνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται δεν είναι αδυναμία αλλά δύναμη. Αδυναμία είναι η επιμονή στο λάθος για λόγους επικοινωνίας. Εμείς κάναμε λάθος και το διορθώσαμε πριν γίνει ζημιά. Αφήστε τώρα τους γνωστούς να γκρινιάζουν».

Αυτό απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter στον τομεάρχη Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Κατρούγκαλο που σχολίασε αρνητικά νωρίτερα σχετικά τις ανακοινώσεις του υπουργείου για το take away, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Το πρωί επιχειρηματολόγησε από το μόνιμο στασίδι Αυτιά για την κατάργηση του Take away το Σαββατοκύριακο. Το μεσημέρι ''αξιολόγησε ότι το μέτρο της προσωρινής αναστολής θα δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση'' και το πήρε πίσω».

Ο κ. Γεωργιάδης, λίγο νωρίτερα είχε γράψει: «Συγγνώμη για την αναστάτωση αλλά αυτό το μέτρο που αποφασίστηκε χθες υπό τις προτάσεις της επιτροπής δεν μπορούσε πρακτικά να υλοποιηθεί. Ασφαλώς πρέπει να τηρούνται από όλους όμως τα υγειονομικά μέτρα».

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αναφέρει η τελευταία ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων αίρεται η απαγόρευση για το take away: «H Kυβέρνηση αξιολόγησε ότι το μέτρο της προσωρινής αναστολής του "take away" θα δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση και θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα. Ως εκ τούτου, ανακοινώνουμε ότι το "take away" θα λειτουργεί στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και τα Σαββατοκύριακα, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα».