Ξεπέρασε και τα 40.000 δολάρια το Bitcoin εν μέσω υψηλής μεταβλητότητας

Ξεπέρασε και τα 40.000 δολάρια το Bitcoin εν μέσω υψηλής μεταβλητότητας

To Bitcoin ξεπέρασε τα $40.000 σημειώνοντας νέο υψηλό στα $40.404. Αμέσως παρατηρήθηκε διόρθωση υποχωρώντας κάτω από τα 38.000 δολάρια.

Δεδομένης της υψηλής μεταβλητότητας που αναμένονται σε ποσοστά που αγγίζουν ακόμα και το 20%, δημιουργούνται ευκαιρίες στην αγορά τόσο για day trading. Ένα από τα πιο δημοφιλή patterns είναι η λήψη θέσεων shorts προσεγγίζοντας τις ασιατικές αγορές (οι οποίες είναι short), και λήψη θέσεων long τις αμερικανικές ώρες. Αυτό αιτιολογείται και από το premium στο οποίο διαπραγματεύεται το Bitcoin στα αμερικανικά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. 

Χαρακτηριστικά ο Barry Silbert, CEO της Grayscale δήλωσε "Ποιος θα το περίμενε ότι αγοράζοντας το Bitcoin στα $20000 (μέχρι πρόσφατα ιστορικό υψηλό) θα αποτελούσε ευκαιρία ζωής. 

Με τα τωρινά δεδομένα- επόμενος στόχος είναι τα $50.0000  για όσους είναι long, ενώ για το επίπεδο 30.0000 σε 40.000 χρειάστηκαν μόλις επτά ημέρες για να κατακτηθεί. 

Το ανησυχητικό δεν είναι το ότι το Bitcoin κινείται ανοδικά - αλλά η ταχύτητα με την οποία συμβαίνει. Σε αυτά τα επίπεδα απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και οι επενδυτές οι οποίοι δεν είναι έμπειροι καλό θα είναι να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο να ασχοληθούν με τις αγορές κρυπτονομισμάτων- πριν αποφασίσουν να τοποθετηθούν. 

binance.com

Αποποίηση Ευθύνης
Το υλικό αυτό παρέχεται για πληροφοριακούς και μόνο σκοπούς. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθεί ως προσφορά, συμβουλή ή προτροπή για την αγορά ή πώληση των αναφερόμενων προϊόντων. Παρόλο που οι πληροφορίες που περιέχονται βασίζονται σε πηγές που θεωρούνται αξιόπιστες, ουδεμία διασφάλιση δίνεται ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.