Πάρτι στις αγορές - Η απόλυτη ανατροπή με τον κορονοϊό

Πάρτι στις αγορές - Η απόλυτη ανατροπή με τον κορονοϊό

Με την Pfizer για σπόνσορα παρτάρουν όλες οι αγορές του πλανήτη. Τα διασωληνωμένα χρηματιστήρια παίρνουν αναπνοές. Μεγάλοι πάροχοι χρηματιστηριακών δεδομένων, αδυνατούν να λειτουργήσουν. Χρηματιστηριακά sites πέφτουν. Οι τιμές των μετοχών εκσφενδονίζονται. Οι πωλητές εξαφανίζονται. Ζούμε τη απόλυτη ανατροπή του σκηνικού που βιώσαμε για 10 μήνες. Οι αρνητικές προβλέψεις που βασίζονταν στο μακρύ χρονικό ορίζοντα στης εμφάνισης του εμβολίου , μεταβάλλονται άρδην. Τα θεμελιώδη οικονομικά στοιχεία των εταιρειών, δείχνουν να ανατρέπονται άρδην, επί το θετικότερο. Το εμβόλιο σημαίνει λήξη της υγειονομικής βόμβας και εξομάλυνση της οικονομικής αναταραχής.

Λύθηκαν όλα τα θέματα ως δια μαγείας; Όχι! Όμως ο απρόβλεπτος εφιάλτης covid-19 μπορεί να τιθασευτεί και η αγορά μπορεί να επιστρέψει στην κανονικότητα. Το ζητούμενο ήταν το “business as usual”. Το να ασχολούνται οι εταιρείες με τη δραστηριότητα τους και οι επενδυτές με τα κέρδη, μέσα σε ένα καθαρότερο περιβάλλον, με όρους οικονομίας και όχι πανδημίας. Με αγωνία περιμένουμε τις κινήσεις των short και τα γρυλίσματα του Grizzly.

Προς το παρόν, μυρίζει ανάκαμψη της οικονομίας.

Οι ταύροι βρήκαν μια ακόμα ευκαιρία να συνεχίσουν το ποδοβολητό τους στα περισσότερα, αν όχι σε όλα τα επενδυτικά εργαλεία και προϊόντα. 

*Αποποίηση Ευθύνης

Το υλικό αυτό παρέχεται για πληροφοριακούς και μόνο σκοπούς. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθεί ως προσφορά, συμβουλή ή προτροπή για την αγορά ή πώληση των αναφερόμενων προϊόντων. Παρόλο που οι πληροφορίες που περιέχονται βασίζονται σε πηγές που θεωρούνται αξιόπιστες, καμία διασφάλιση δε δίνεται ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.