Σημαντικές αλλαγές βλέπει πλέον η Société Générale...

<p>Σημαντικές αλλαγές βλέπει πλέον η Soci&#233;t&#233; G&#233;n&#233;rale, με αύξηση του αριθμού των ελληνικών μετοχών στους δείκτες MSCI και αύξηση στη στάθμιση του εγχώριου δείκτη στις αναδυόμενες αγορές, με μεγάλη πιθανότητα. Η γαλλική τράπεζα, στους τελευταίους υπολογισμούς της, πιθανολογεί για την προσθήκη της Εθνικής και της μετοχής της Μυτιληναίος, ενώ εξετάζει και το ενδεχόμενο προσθήκης της μετοχής των Ελληνικών Πετρελαίων και τη διαγραφή της Jumbo.</p> <p>Οι αλλαγές των δεικτών της MSCI Inc. θα λάβουν χώρα την Πέμπτη 12 Μαΐου, με τις αλλαγές να τίθενται σε ισχύ μετά το κλείσιμο της αγοράς της 31ης Μαΐου, δηλαδή την 1η Ιουνίου.</p>

Σημαντικές αλλαγές βλέπει πλέον η Société Générale, με αύξηση του αριθμού των ελληνικών μετοχών στους δείκτες MSCI και αύξηση στη στάθμιση του εγχώριου δείκτη στις αναδυόμενες αγορές, με μεγάλη πιθανότητα. Η γαλλική τράπεζα, στους τελευταίους υπολογισμούς της, πιθανολογεί για την προσθήκη της Εθνικής και της μετοχής της Μυτιληναίος, ενώ εξετάζει και το ενδεχόμενο προσθήκης της μετοχής των Ελληνικών Πετρελαίων και τη διαγραφή της Jumbo.

Οι αλλαγές των δεικτών της MSCI Inc. θα λάβουν χώρα την Πέμπτη 12 Μαΐου, με τις αλλαγές να τίθενται σε ισχύ μετά το κλείσιμο της αγοράς της 31ης Μαΐου, δηλαδή την 1η Ιουνίου.