Ισπανία με απόδοση 3,10!
AP Photo
AP Photo

Ισπανία με απόδοση 3,10!

Πέρασε η επιλογή μας για τον πρώτο προημιτελικό του Παγκοσμίου Γαλλία-Μαρόκο! Το Be Builder με τον «άσο» της Γαλλίας, τα Over 1,5 γκολ και τα Over 7,5 κόρνερ έδωσε απόδοση 2,50! Η Γαλλία πήρε τη νίκη με 2-0 σε ένα ματς που είχε 10 κόρνερ.

H Ισπανία είναι φαβορί για την νίκη στον σημερινό προημιτελικό του Παγκοσμίου με το Βέλγιο. Ξεκίνησε τη διοργάνωση με την ισοπαλία 0-0 κόντρα στο Πράσινο Ακρωτήρι. Πέτυχε 4 νίκες στη συνέχεια, με τη Σαουδική Αραβία 4-0, την Ουρουγουάη 1-0 και στα νοκ άουτ ματς με την Αυστρία 3-0 και την Πορτογαλία 1-0. Είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχτεί γκολ και δείχνει σταθερότητα στην απόδοσή της.

Το Βέλγιο δυσκολεύτηκε για να προκριθεί από την φάση των ομίλων, αφού αρχικά έφερε 2 ισοπαλίες με την Αίγυπτο 1-1 και το Ιράν 0-0 και πήρε το εισιτήριο για τα νοκ άουτ ματς με τη νίκη 5-1 κατά της Νέας Ζηλανδίας. Έκανε την μεγάλη ανατροπή στη φάση των 16 κόντρα στη Σενεγάλη (έχανε με 0-2 έως το 85’ και κέρδισε με 3-2 στην παράταση) και πέρασε εύκολα με 4-1 το εμπόδιο των ΗΠΑ.

Δεν φαίνεται ικανό το Βέλγιο να κόψει τον δρόμο της Ισπανίας προς τα ημιτελικά. Ποντάρουμε στον «άσο» των Ισπανών και για να ανέβει η απόδοση τον συνδυάζουμε με τα Over 7,5 κόρνερ και τις Over 2,5 κάρτες. Και οι 2 ομάδες εκτελούν αρκετά κόρνερ στα περισσότερα παιχνίδια τους, ενώ σε ένα τόσο κρίσιμο ματς δύσκολα θα κρατηθεί χαμηλά ο αριθμός των καρτών. Με αυτό το Bet Builder ποντάρουμε στην Ισπανία, μαζί με κόρνερ και τις κάρτες, σε απόδοση 3,10.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

125 (22:00) ΙΣΠΑΝΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ  1+OVER 7,5 ΚΟΡΝΕΡ+OVER 2,5 ΚΑΡΤΕΣ   3,10