Eurobank: Ισχυρή η ζήτηση για το 6ετές senior ομόλογο
Shutterstock
Shutterstock

Eurobank: Ισχυρή η ζήτηση για το 6ετές senior ομόλογο

Η Eurobank ανακοίνωσε τη Δευτέρα την έκδοση ομολόγου υψηλής εξοφλητικής προτεραιότητας (Senior Preffered) με 6ετή διάρκεια.

Πρόκειται για ομόλογο ύψους 500 έως 700 εκατ. ευρώ, με αρχική ένδειξη επιτοκίου +125 μονάδες βάσης (mid swap).

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας η έκδοση είχε συγκεντρώσει προσφορές 2,6 δισ. ευρώ με 2,7 δισ. ευρώ και το spread στις 97 μονάδες βάσης.

 Η διαδικασία του βιβλίου προσφορών και η τιμολόγηση του ομολόγου θα ανακοινωθούν και επισήμως εντός της ημέρας.

Το ομόλογο αναμένεται να αξιολογηθεί με Baa1 από τη Moody’s, BBB- από την S&P, BBB- από τη Fitch και BBBH από τη Morningstar DBRS.

Σύμβουλοι της έκδοσης είναι οι BNP Paribas, Deutsche Bank AG, Goldman Sachs Europe,ΙΜΙ -Intesa Sanpaolo, Jefferies και Nomura.