Ζ. Κωνσταντοπούλου στον Guardian: O Τσίπρας πρόδωσε το «όχι» του δημοψηφίσματος

Ζ. Κωνσταντοπούλου στον Guardian: O Τσίπρας πρόδωσε το «όχι» του δημοψηφίσματος

Χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις η πρώην βουλευτή τους ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στον πρωθυπουργό με άρθρο της στον Guardian Έλληνας πρωθυπουργό κάνοντας λόγο για άνθρωπο που «πρόδωσε» τον ελληνικό λαό και πρέπει να φύγει από την εξουσία.

Όπως σημειώνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πρόδωσε το γενναίο «όχι» του ελληνικού λαού, επισκέφθηκε το Λονδίνο για να παρουσιάσει ως επίτευγμα την συνθηκολόγησή του με την τρόικα της Ε.Ε, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

«Ο Τσίπρας εξελέγη για να προστατεύσει τα σπίτια των ανθρώπων με τις τράπεζες να τους τα κατάσχουν αφήνοντάς τους άστεγους. Αυτό έκανε ο Τσίπρας στον ελληνικό λαό», γράφει σε άλλο σημείο η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το αριστερό κόμμα που ισχυρίζεται ότι είναι. Έχει γίνει ένα πολιτικό ζόμπι, συντρίβοντας κάθε προοδευτική αξία. Η απομάκρυνσή του από την εξουσία είναι το πρώτο βήμα προς την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Ελλάδα», καταλήγει στο άρθρο της η κ. Κωνσταντοπούλου.