Υπόθεση Novartis: Καλείται για κατάθεση ο Σταύρος Κοντονής

Υπόθεση Novartis: Καλείται για κατάθεση ο Σταύρος Κοντονής

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι ανακριτικές διαδικασίες για τη διερεύνηση της υπόθεσης Novartis σχετικά με την ενοχοποίηση πολιτικών προσώπων, με την ανακρίτρια του δικαστικού συμβουλίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου να καλεί για κατάθεση και τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, η κ. Αλεβιζοπούλου έχει καλέσει για κατάθεση τον κ. Κοντονή στις 9 Απριλίου, ενώ μέσα στον Απρίλιο αναμένεται να εξεταστεί και ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή, που έχει καταγγείλει τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για παρασκηνιακές παραδικαστικές δραστηριότητες. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μιωνή έχει κληθεί σε κατάθεση στις 22 του μήνα από την ανακρίτρια.

Η ανακρίτρια του δικαστικού συμβουλίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου μετά από την περιπέτεια της υγείας της, λόγω covid, συνεχίζει τις ανακρίσεις με την εξέταση δικαστικών λειτουργών, που έχουν καταγγείλει παρεμβάσεις στο έργο τους από τον πρώην υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν ήδη καταθέσει πολιτικοί (Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Παν. Πικραμένος, Δημ. Αβραμόπουλος και άλλοι) καθώς και οι εισαγγελείς Ελένη Ράικου, Παναγιώτης Αθανασίου και Ιωάννης Αγγελής.