Υπόθεση βιασμού: Στο ΑΠΘ τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης

Υπόθεση βιασμού: Στο ΑΠΘ τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης

Έφτασε, σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια των ειδικών του ΑΠΘ το email από την Ελβετία με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γ. Μπήκα, που κατήγγειλε ότι βιάστηκε σε πάρτι πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Τα αποτελέσματα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα ενσωματωθούν σε όσα προέκυψαν από το εργαστήριο του ΑΠΘ. Στη συνέχεια θα συνταχθεί ενιαίο πόρισμα που θα αποσταλεί στην ανακρίτρια πιθανότατα προς το μεσημέρι.

«Πιθανόν το ΑΠΘ να βρήκε κάτι»

Ο τεχνικός σύμβουλος της καταγγέλλουσας κάνει τη δική του ανάλυση για τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο Δημήτρης Γαλεντέρης μίλησε στην ΕΡΤ για τα μέχρι στιγμής στοιχεία, λέγοντας ότι σήμερα αναμένει να έχουμε νέα από το εργαστήριο. «Το συμβάν έγινε την 1η Ιανουαρίου. Δεν θα έπρεπε να περιμένουμε τόσο καιρό για τα αποτελέσματα» δήλωσε ο ιατροδικαστής.

Ερωτηθείς για το πώς κρίνει αυτή την αργοπορία στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Δ. Γαλεντέρης δήλωσε πως το πιθανότερο είναι ότι ο υπεύθυνος τους εργαστηρίου στο ΑΠΘ να βρήκε κάτι και να ήθελε να το επαληθεύσει, στέλνοντας τα δείγματα σε πιο εξειδικευμένο εργαστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι σε εξέλιξη είναι παράλληλη έρευνα για τα αδικήματα της μαστροπείας και της διακίνησης ναρκωτικών που διατάχθηκε -μετά την καταγγελία βιασμού- από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.