Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια τα πρώτα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια τα πρώτα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις

Στα χέρια της ανακρίτριας στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται μέρος των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Στην συμπληρωματική κατάθεσή της έδωσε αποδεικτικά στοιχεία, μηνύματα και τηλεφωνήματα, που φέρεται να αντάλλαξε με τον διοργανωτή του πάρτι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένονται στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας και που, σύμφωνα με πηγές από το ΑΠΘ, βρίσκονται ήδη στα χέρια των ανακριτικών αρχών, θα δώσουν απαντήσεις για το αν χορηγήθηκε στην 24χρονη κάποια υπνωτική ή ναρκωτική ουσία, γεγονός που μπορεί να αλλάξει το κατηγορητήριο. Το  δείγμα βιολογικού υλικού απεστάλη τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου από το Τμήμα Τοξικολογίας του ΑΠΘ, στο αντίστοιχο της Ελβετίας.

Ο φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι προσήχθη για κατάθεση στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για διεθνές κύκλωμα μαστροπείας.

Παράλληλα, η Αστυνομία προχώρησε σε κατάσχεση των κινητών τηλεφώνων, σε έφοδο που πραγματοποιήθηκε στα σπίτια, όσων συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι.

Ο 27χρονος κατηγορούμενος, που αρνείται την κατηγορία του βιασμού, υποστηρίζει ότι δεν αντιλήφθηκε ότι η κοπέλα ήταν υπό την επήρεια μέθης, ενώ τη Δευτέρα, αναμένεται να καταθέσουν κι άλλοι μάρτυρες για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού.