Ξυλοδαρμός 17χρονου σε σχολείο στον Βύρωνα

Ξυλοδαρμός 17χρονου σε σχολείο στον Βύρωνα

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 17χρονος μαθητής Λυκείου μέσα στο σχολείο του στον Βύρωνα από συμμαθητές του και εξωσχολικούς, καθώς και η αδερφή του, η οποία ήταν παρούσα στο περιστατικό.

Όπως κατήγγειλε ο μαθητής, μιλώντας στο Star, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν προσπάθησε να υπερασπιστεί την αδελφή του, η οποία δεχόταν καθημερινά bullying. Ο 17χρονος προσπάθησε να μιλήσει με ένα από τα παιδιά που έκαναν bullying στην αδελφή του ζητώντας του να σταματήσουν, ωστόσο στη συνέχεια 17 άτομα του επιτέθηκαν άγρια και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν μέσα στο σχολείο.

«Με περίμεναν 17 άτομα και άρχισαν να με χτυπούν, να με γρονθοκοπούν και να με κλωτσούν για ενάμιση λεπτό με ασταμάτητες μπουνιές και κλωτσιές», είπε ο 17χρονος, ενώ πρόσθεσε ότι η αδελφή του προσπάθησε μάταια να τον βοηθήσει, καθώς ένα άλλο παιδί την κράτησε και την χτύπησε και εκείνη στο κεφάλι.

Οι καθηγητές μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό επενέβησαν για σταματήσουν την επίθεση και ειδοποιήθηκαν οι γονείς του 17χρονου. Η οικογένεια έκανε μήνυση και πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.