Ξαναχτύπησαν οι Τούρκοι χάκερς - Εκτός λειτουργίας η ιστοσελίδα της Αρχαίας Μεσσήνης

Ξαναχτύπησαν οι Τούρκοι χάκερς - Εκτός λειτουργίας η ιστοσελίδα της Αρχαίας Μεσσήνης

Τούρκοι χάκερς ξαναχτύπησαν και αυτήν τη φορά έθεσαν εκτός λειτουργίας την ιστοσελίδα της Αρχαίας Μεσσήνης, ως αντίποινα, όπως η ομάδα των χάκερς αναφέρει, για την άρνηση της ελληνικής Δικαιοσύνης να εκδώσει τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η επίθεση έγινε αργά το βράδυ της Τετάρτης και την ευθύνη ανέλαβε η ομάδα TeaM_CC. Πρόκειται για ομάδα στο Facebook με το όνομα Κυβερνοκομάντο (Cyber Commandos) που αυτοχαρακτηρίζονται ως Μουσουλμάνοι και έχουν ως έδρα το Μπαγκλαντές.

Σε δημοσιεύσεις τους που έχουν κάνει στο dark web, οι Τούρκοι χάκερς ετοιμάζουν επιθέσεις σε 700 ελληνικές ιστοσελίδες στο πλαίσιο επιχείρησης με κωδικό «Ελλάδα 2» που στοχεύει, μεταξύ άλλων, στα υπουργεία Εξωτερικών και Δικαιοσύνης, στο ΓΕΕΘΑ, στο ΓΕΑ, στο ΓΕΝ, αλλά και στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Ήδη, οι Τούρκοι χάκερς έχουν πραγματοποιήσει επιθέσεις σε δεκάδες κρατικές υποδομές και επιχειρήσεις της χώρας μας ενώ σύμφωνα με έκθεση που απέστειλε το βράδυ της Παρασκευής η εταιρεία Audax Cybersecurity στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και στην Εθνική Αρχή Αντιμετώπισης Ηλεκτρονικών Επιθέσεων, κατά την τρέχουσα δεύτερη επιχείρησή τους εναντίον της Ελλάδας, οι τούρκοι χάκερς έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Ελληνικό Στρατό, τράπεζες και υπουργεία.