Τσίπρας: Ο Πολάκης έχει εμβολιαστεί, μου απέστειλε και φωτογραφία

Τσίπρας: Ο Πολάκης έχει εμβολιαστεί, μου απέστειλε και φωτογραφία

Εμβολιασμένος είναι ο Παύλος Πολάκης σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος εξακολουθεί να δηλώνει πως τα εμβόλια δεν αποτελούν τη λύση στο πρόβλημα της πανδημίας. Συγκεκριμένα ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι ο στενός του συνεργάτης εμβολιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Το θέμα του Παύλου Πολάκη είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και εσωκομματικές συγκρούσεις με στελέχη του κόμματος και να εγκαλούν τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας με τον ίδιος να συνεχίζει να προχωρά σε αναρτήσεις αλλά και να βρίσκεται ως εκπρόσωπος του κόμματος στις κινητοποιήσεις των ανεμβολίαστων υγειονομικών.

Ακόμη και χθες ο Παύλος Πολάκης υποστήριζε, απαντώντας σε δημοσίευμα της εφημερίδας Εποχή που εκφράζει τα στελέχη της Ομπρέλας, ότι το εμβόλιο δεν αντιμετωπίζει τις μεταλλάξεις καταγγέλλοντας ταυτόχρονα και τον εμβολιασμό των 18χρονων.

Μάλιστα ο ίδιος στη Βουλή δήλωνε ότι ο εμβολιασμός δεν αντιμετωπίζει τις μεταλλάξεις καθώς και ότι αποτελεί ιδεοληψία της κυβέρνησης και των επιστημόνων.

Και όμως ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε στη συνέντευξή του στο Open ότι κανείς στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι εναντίον των εμβολιασμών διότι «κανένας δεν μπορεί να τεκμηριώσει πως είναι κακό» προσθέτοντας μάλιστα πως παρότι «έχει πέσει η αποτελεσματικότητα είναι μεγάλο το ποσοστό προστασίας» και έναντι των μεταλλάξεων.

Ο Παύλος Πολάκης πάντως έχει αποφύγει να δημοσιοποιήσει τον εμβολιασμό του για τον οποίο μόλις προς ενός μήνα δήλωνε πως γίνεται με ένα εμβόλιο που δεν έχει δοκιμαστεί καθώς και ότι ο ίδιος και τα παιδιά του έχουν κάνει τα δοκιμασμένα.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα ο Πολάκης είχε ανακοινώσει πως θα εμβολιαστεί το Σεπτέμβριο του το υπενθύμισε και χθες του έστειλε την εικόνα με τον εμβολιασμό του. Σημειώνεται πως ο κ. Πολάκης είχε ανακοινώσει πως θα το σκεφτεί παραπέμποντας σε μη εγκεκριμένα εμβόλια