Τουρισμός για όλους tourism4all.gov.gr: Ποια ΑΦΜ υποβάλλουν αίτηση σήμερα 8/7

Τουρισμός για όλους tourism4all.gov.gr: Ποια ΑΦΜ υποβάλλουν αίτηση σήμερα 8/7

Συνεχίζονται οι αιτήσεις στο πρόγραμμα " Τουρισμός για όλους", www.tourism4all.gov.gr. Το πρόγραμμα επιδοτεί τη διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων,προσφέροντας ειδικές τιμές.

Σήμερα, 8 Ιουλίου, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση οι πολίτες των οποίων το ΑΦΜ λήγει σε 6 - 7.

Δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» είναι όσοι κληρωθούν μέσω της πλατφόρμας www.tourism4all.gov.gr. Κριτήριο για την υποβολή της αίτησης είναι το ετήσιο ατομικό εισόδημα να μην ξεπερνά τα 16.000 ευρώ ή τα 28.000 στην περίπτωση οικογένειας, με προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά ανήλικο τέκνο.

Το πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση της διαμονής και, κατά περίπτωση, της χρήσης λοιπών τουριστικών υπηρεσιών (μεταφορά, ξενάγηση σε μουσείο, καταδύσεις κ.ο.κ.) μέσω της χορήγησης ειδικών κουπονιών (vouchers) στους δικαιούχους που επιλέγονται.

Κατά περίπτωση, είναι δυνατή η χορήγηση voucher είτε για εξαργύρωση απευθείας σε τουριστικό κατάλυμα ενταγμένο στο Μητρώο Παρόχων του Προγράμματος είτε σε τουριστικό γραφείο, το οποίο ομοίως έχει ενταχθεί στο Μητρώο.

Ο κατάλογος με το επικαιροποιημένο Μητρώο Παρόχων είναι προσβάσιμος μέσω της εφαρμογής www.tourism4all.gov.gr και επικαιροποιείται: ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΡΟΧΩΝ - ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ, ενώ ο κατάλογος με το επικαιροποιημένο Μητρώο Παρόχων είναι προσβάσιμος μέσω της εφαρμογής www.tourism4all.gov.gr και επικαιροποιείται: ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΡΟΧΩΝ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.

Άνοιξε η πλατφόρμα «Τουρισμός για όλους» - Δικαιούχοι και ημερομηνίες