Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες με τον Ιβάν Σαββίδη να οπλοφορεί στην Τούμπα

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες με τον Ιβάν Σαββίδη να οπλοφορεί στην Τούμπα

Για μία ακόμη φορά, η χώρα μας γίνεται... viral στο διαδίκτυο, αλλά όχι για κάτι θετικό. Οι απίστευτες και ντροπιαστικές εικόνες από την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με όπλο μεταδίδονται από γνωστά πρακτορεία σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία, υποβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Αγώνας του ελληνικού πρωταθλήματος διακόπτεται μετά τις διαμαρτυρίες “οπλοφόρου” προέδρου», είναι ο τίτλος της Washington Post. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και επιχειρηματίας, Ιβάν Σαββίδης μπήκε δύο φορές στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους σωματοφύλακές του και επιτέθηκε στον διαιτητή. Τη δεύτερη φορά χωρίς το πανωφόρι που φορούσε την πρώτη φορά, ο Σαββίδης φαίνεται να οπλοφορεί, έχοντα ένα περίστροφο σε θήκη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το μεγάλο αθλητικό δίκτυο ESPN, ενώ η ιστοσελίδα Goal.com αναφέρει χαρακτηριστικά, «ελληνικό ντέρμπι αναβλήθηκε καθώς ο έξαλλος ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ εισέβαλε στο γήπεδο με όπλο». 

«Αγώνας του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου διακόπηκε μετά την εισβολή προέδρου που οπλοφορούσε», γράφει η βρετανική Guardian, τονίζοντας ότι ο Ιβάν Σαββίδης εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους σωματοφύλακες του, έχοντας πάνω του κάτι που φαίνεται να είναι περίστροφο σε θήκη.

«Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με όπλο», έχει τίτλο το BBC Sport, σημειώνοντας ότι ο Ιβάν Σαββίδης προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή, έχοντας όπλο στη μέση του μετά την ακύρωση του γκολ ως οφσάιντ.

Η μεγαλύτερη ισπανική εφημερίδα Marca αναφέρει στην ιστοσελίδα της: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ παίρνει το όπλο του στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή», κάνοντας λόγο για σκηνές χάους μετά την ακύρωση του γκολ από τον διαιτητή Κομίνη.