Τι απαντά η Β. Θάνου στις καταγγελίες Βγενόπουλου

Τι απαντά η Β. Θάνου στις καταγγελίες Βγενόπουλου

«Ανακριβή», «κατασκευασμένα» και «αθλιότητες» χαρακτηρίζει η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου τα όσα κατήγγειλε σε βάρος της ο πρόεδρος της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος, όπως μεταδίδει η Καθημερινή.

Όπως επισημαίνει η πρόεδρος του ανωτάτου δικαστηρίου δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος της. «Όταν ενημερωθώ θα πράξω τα δέοντα».

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μέχρι στιγμής δεν εξέδωσε καμία επίσημη ανακοίνωση για όσα καταγγέλθηκαν σήμερα από τον πρόεδρο της Μarfin Ανδρέα Βγενόπουλο, ενώ η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου προέβη σε σχετικές δηλώσεις.

Ειδικότερα και σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τον Άρειο Πάγο επισκέφθηκε σήμερα για ευχές, όπως είπε, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και στο πλαίσιο αυτό, επισκέφθηκε και την Βασιλική Θάνου. Πάντως, συνέπεσε την ώρα που ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης βρισκόταν στο γραφείο της προέδρου του Αρείου Πάγου για ευχές να παραχωρεί την συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Μarfin.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για το εάν θα απαντήσει σε όσα ανέφερε ο Ανδρέα Βγενόπουλος, ο αναπληρωτής υφυπουργός Δικαιοσύνης απάντησε ότι «δεν ασχολείται με τον κ. Βγενόπουλο».