Τι αναφέρει ο Μ. Μπόλαρης για τους συνεργάτες του γραφείου του

Τι αναφέρει ο Μ. Μπόλαρης για τους συνεργάτες του γραφείου του

Απάντηση στις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι επιλογές για το πολιτικό του γραφείο επιχείρησε να δώσει ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα εκκλησιαστικής-θρησκευτικής διπλωματίας, Μάρκος Μπόλαρης.

Μιλώντας στον RealFM και κάνοντας λόγο για σεξισμό, ο Μ. Μπόλαρης ανέφερε ότι τους συνεργάτες του τους «επιλέγει πάντοτε με κριτήριο τα 3 έψιλον».

«Το πρώτο είναι η εργατικότητα, το δεύτερο είναι η εξυπνάδα, έτσι ώστε με εργατικότητα, με εξυπνάδα, με εμπιστοσύνη να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα που έχουν στο γραφείο», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τι κάνουν στο σπίτι τους, ποτέ... Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έμπειρους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν εύσημα από την υπηρεσία τους. Τα λοιπά ανήκουν στη σφαίρα κάποιον λάγνων ηθικολόγων οι οποίοι ασχολούνται με σεξισμό», πρόσθεσε ο ίδιος. 

Υπενθυμίζεται πως εχθές η Θωμαρίτα Καλδάρα παραιτήθηκε από το γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών, έπειτα από τις αντιδράσεις και τα σχόλια που προκάλεσαν οι φωτογραφίες της στα social media.