Το τερμάτισαν: Στέλεχος των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος στην ΕΥΔΑΠ Παγίων αναρωτιέται αν έκαψαν την Αττική με ενεργειακά όπλα!

Το τερμάτισαν: Στέλεχος των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος στην ΕΥΔΑΠ Παγίων αναρωτιέται αν έκαψαν την Αττική με ενεργειακά όπλα!

Από τους ψεκασμένους και τους εξωγήινους, στα ενεργειακά όπλα. Η ανάρτηση του πολιτευτή των ΑΝΕΛ και νυν αντιπροέδρου της εταιρείας ΕΥΔΑΠ Παγίων Γιώργος Μαϊστράλης ξεπερνά την πιο νοσηρή φαντασία. Τρεις ημέρες μετά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, στις 26 Ιουλίου, ο διορισμένος από την κυβέρνηση στην ΕΥΔΑΠ Γ. Μαϊστράλης αναδημοσίευσε βίντεο από το youtube που υποστήριζε ότι η Ελλάδα έγινε στόχος κατευθυνόμενων ενεργειακών όπλων και ζητούσε από τους αναγνώστες του να απαντήσουν αν γνωρίζουν κάτι σχετικό.

“ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (συνομωσίας; ) ΣΤΟ YOUTUBE ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΑ (προσφατα θανατηφόρα) ΡΑΓΔΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, ΝΕΡΟΠΟΝΤΕΣ, ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ) ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ (Directed Energy Weapons -DEW)

σγ

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ;;” ανέφερε στη στην σελίδα του στο facebook ενώ ο ίδιος δίνοντας συνέχεια σχολίασε: “Έχω δει πολλά βίντεο που με έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Υπάρχουν εικόνες με σταθμευμένα αυτοκίνητα να έχουν τουμπάρει ανάποδα από τη φωτιά. Τί είδους φωτιά μπορεί να είναι αυτή που να μπορεί να τουμπάρει αυτοκίνητα; πως είναι δυνατόν στο αυτοκίνητο της εικόνας να έχουν λιώσει οι αλουμινένιες ζάντες (600 β. C) και να μην έχει πάθει τίποτα η άσφαλτος μαζί με την άσπρη γραμμή 1μ κοντά; Photoshop;; “

ωψχ