Το τελευταίο αντίο στον Χρήστο Σαρτζετάκη

Το τελευταίο αντίο στον Χρήστο Σαρτζετάκη

Με τιμές αρχηγού κράτους «ως ελάχιστο φόρο τιμής για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στον Λαό, στην Πατρίδα και στο Έθνος», παρουσία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, πραγματοποιήθηκε  η εξόδιος ακολουθία στον Μητροπολιτικό ναό του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Χρήστου Σαρτζετάκη, οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο του εκλιπόντος πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, λόγω των υγειονομικών μέτρων, η ταφή του Χρήστου Α. Σαρτζετάκη θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Η οικογένειά του εξέφρασε την επιθυμία τυχόν δωρεές να κατατεθούν στην Φλόγα: Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια και στην Εστία Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση.

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρήστος Σαρτζετάκης, θα κηδευτεί με τιμές αρχηγού κράτους, ενώ τηρήθηκε τριήμερο δημόσιο πένθος.

Στο μεταξύ, σήμερα Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου και αύριο Τρίτη 8 Φεβρουαρίου θα υπάρχει στην είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου βιβλίο συλλυπητηρίων για τον εκλιπόντα πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Χρήστο Σαρτζετάκη.

Όπως ανακοινώθηκε, θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας. Είσοδος από Βασ. Γεωργίου Β, αριθ. 2. Ώρες προσέλευσης: 10.00-14.00 και 17.00-20.00.